Τι έχουμε:
- 2 στήθη από κοτόπουλο
- 5 κουταλιές Βιτάμ Soft
- 1 κιλό αντίβ
- 3-4 πιπεριές όλων των χρωμάτων
- αλάτι
- πιπέρι
- 3 κουταλιές ξίδι μπαλσάμικο Αltis
Τι κάνουμε:
Πλένουμε τα στήθη από το κοτόπουλο, τα βράζουμε σε μια κατσαρόλα για 15 λεπτά, τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε σε κομματάκια.
Πλένουμε τις πιπεριές, τις σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις κόβουμε σε λωρίδες.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε το Βιτάμ, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και σοτάρουμε τα κομματάκια του κοτόπουλου έως ότου ροδίσουν.
Προσθέτουμε τις λωρίδες από τις πιπεριές, τις σοτάρουμε για 1-2 λεπτά, σβήνουμε με το μπαλσάμικο και κατεβάζουμε από την φωτιά.
Βγάζουμε τα εξωτερικά φύλλα από τα αντίβ, τα ξεπλένουμε, τα σκουπίζουμε με μια βαμβακερή πετσέτα, τα κόβουμε στη μέση και με ένα μαχαίρι βγάζουμε λίγα από τα εσωτερικά φύλλα, δημιουργώντας μια λακκουβίτσα.
Σε μια πιατέλα στρώνουμε τα αντίβ το ένα πλάι στο άλλο, τα γεμίζουμε με το μείγμα του κοτόπουλου και σερβίρουμε.
Συμβουλή
Μπορούμε αντί για μπαλσάμικο να χρησιμοποιήσουμε μαγιονέζα.
το κατάλληλο κρασί Ροδίτης.