Υλικά
-
Ζύμη:
-
Αλεύρι
-
Νερό
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Λάδι
-
-
Γέμιση: Κασέρι νηστίσιμο και τόνο ή κιμά σόγιας
Ετοιμασία
-
Αναλογίες δεν χρειάζεται να αναφέρουμε. Βάζουμε τόσο νερό και αλεύρι ώστε ο χυλός μας να μην είναι πολύ πηχτός.
-
Ζεσταίνουμε το τηγάνι, το λαδώνουμε ελάχιστα με ένα πινέλο και βάζουμε μια λεπτή στρώση χυλού. Μόλις ροδίσει από την μια πλευρά το γυρίζουμε από την άλλη.
-
Τις γεμίζουμε με κασέρι νηστίσιμο και τόνο ή με κιμά σόγιας (όπως τα κανελόνια).
-
Τοποθετούμε τις κρέπες σε ένα πυρέξ τις περιχύνουμε με ψιλοκομμένη ντομάτα ή κρέμα γάλακτος φυτική και τριμμένο κασέρι νηστίσιμο.