Υλικά (για 12 κομμάτια)
3 ποτήρια αλεύρι 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1/2 κουταλάκι αλάτι 2 ποτήρια καστανή ζάχαρη 4 αβγά 2 βανίλιες 300 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα 150 γραμμ. βούτυρο 4 σοκολάτες mars
Εκτέλεση
1. Λιώνετε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί. 2. Ανακατεύετε το αλεύρι με το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια. 3. Χτυπάτε τα αβγά με τη ζάχαρη και προσθέτετε στο μείγμα σοκολάτας. 4. Προσθέτετε σταδιακά το αλεύρι ανακατεύοντας καλά. Κόβετε τις σοκολάτες mars σε κομμάτια και τις προσθέτετε στο μείγμα. 5. Αδειάζετε το μείγμα σε ένα καλά βουτυρωμένο πιρέξ και ψήνετε για 30-35 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς. Όταν κρυώσει, κόβετε σε κομμάτια.