Μωσαϊκό σοκολάτας με μπισκότα

12.02.2009

Υλικά (για 6 μερίδες)
150 γραμμ. μπισκότα πτι μπερ 125 γραμμ. ζάχαρη άχνη 60 γραμμ. βούτυρο 60 γραμμ. κακάο σε σκόνη 2 αβγά Λικέρ μαστίχας

Εκτέλεση
1. Χτυπάτε στο μίξερ τα αβγά με τη ζάχαρη και στη συνέχεια προσθέτετε το βούτυρο, το οποίο έχετε αφήσει να μαλακώσει, και χτυπάτε καλά μέχρι να αφρατέψει.

2. Κοσκινίζετε το κακάο, το προσθέτετε στο μείγμα μαζί με τα μπισκότα χοντροκομμένα και 2 κουταλάκια λικέρ μαστίχας.

3. Ανακατεύετε καλά τα υλικά με μια ξύλινη κουτάλα, μεταφέρετε το μείγμα σε ένα αλουμινόχαρτο και το πλάθετε σε σχήμα ρολού ή τάρτας.

4. Τυλίγετε σφιχτά με το αλουμινόχαρτο και αφήνετε το γλυκό στην κατάψυξη για μερικές ώρες.

5. Κόβετε σε φέτες και σερβίρετε.