Τι έχουμε:
- 1 συσκευασία Wraps El Sabor
- 1 κουταλιά μαργαρίνη για το ταψί
Για τη γέμιση:
- 2-3 φιλέτα από κοτόπουλο
- 1 κεσεδάκι μανιτάρια ψιλοκομμένα
- 10-15 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 κίτρινη πιπεριά
- 2 κουταλιές μαργαρίνη
- αλάτι
Για τη σάλτσα τυριού:
- 2 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
- 1 φλιτζ. γάλα
- 1 φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη
Τι κάνουμε:
Πλένουμε τα στήθη του κοτόπουλου και τα βράζουμε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, έως ότου ασπρίσουν.Τα βγάζουμε, τα στραγγίζουμε και τα ψιλοκόβουμε σε ένα μπολ.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε τη μαργαρίνη ,σοτάρουμε ελαφρά τις πιπεριές κομμένες σε κομματάκια και βάζουμε τις μισές σε ένα μικρό μπολ. Στη συνέχεια, ρίχνουμε στο τηγάνι τα μανιτάρια, τα σοτάρουμε για 3-4 λεπτά, προσθέτουμε τα κομματάκια του κοτόπουλου, το μπέικον, αφήνουμε να σοταριστούν όλα μαζί για 5 λεπτά, τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Για να ετοιμάσουμε τη σάλτσα ρίχνουμε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος, το γάλα, την παρμεζάνα και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά έως ότου λιώσει το τυρί και η σάλτσα δέσει. Προσθέτουμε τη μισή σάλτσα στο μπολ με το μείγμα του κοτόπουλου και ανακατεύουμε για να ενωθούν τα υλικά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC.
Σε μια επιφάνεια εργασίας απλώνουμε τις πίτες El Sabor και βάζουμε 2 κουταλιές από το μείγμα στη μέση και προς τα άκρα κάθε πίτας. Τυλίγουμε σε ρολά τις πίτες και τα βάζουμε σε ένα ταψί αλειμμένο με μαργαρίνη.
Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 6-7 λεπτά.
Μόλις ψηθούν, τα βγάζουμε από τον φούρνο, τα κόβουμε στη μέση και τα σερβίρουμε περιχύνοντας με την υπόλοιπη σάλτσα και τις υπόλοιπες πιπεριές.
Συμβουλή
Μπορούμε αντί για παρμεζάνα να χρησιμοποιήσουμε τριμμένο έμενταλ.
Το κατάλληλο κρασί: Αθήρι.