Χρόνος παρασκευής: 15 Ατομα: 4 - 5
Υλικά:
- 4 αβγά
- 125 γρ. ζάχαρη
- 150 γρ. σοκολάτα
- 100 γρ. βούτυρο
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αβγά μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσουν. γ Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, κατεβάζουμε από το μπεν μαρί και προσθέτουμε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια και σε θερμοκρασία δωματίου. γ Ανακατεύουμε καλά.
Αδειάζουμε τη λιωμένη κουβερτούρα με το βούτυρο στο μείγμα των αβγών.
Ανακατεύουμε από πάνω προς τα κάτω για να μην «πέσει» το μείγμα.
Γεμίζουμε 4 - 5 ποτήρια.