Μους σοκολάτα από το Στέλιο Παρλιάρο

05.01.2009
Χρόνος παρασκευής: 15 Ατομα: 4 - 5

Χρόνος παρασκευής: 15 Ατομα: 4 - 5

Υλικά:

  • 4 αβγά
  • 125 γρ. ζάχαρη
  • 150 γρ. σοκολάτα
  • 100 γρ. βούτυρο

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τα αβγά μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσουν. γ Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, κατεβάζουμε από το μπεν μαρί και προσθέτουμε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια και σε θερμοκρασία δωματίου. γ Ανακατεύουμε καλά.

Αδειάζουμε τη λιωμένη κουβερτούρα με το βούτυρο στο μείγμα των αβγών.

Ανακατεύουμε από πάνω προς τα κάτω για να μην «πέσει» το μείγμα.

Γεμίζουμε 4 - 5 ποτήρια.