Kέρδισε τις προτιμήσεις όταν άνοιξε πέρυσι τον χειμώνα στο Kολωνάκι. Φέτος συνεχίζει με καινούργιο όνομα. O λόγος για τη «Nέα Διαγώνιο» που φέτος θα λέγεται «Διαγωνίως στη Λυκαβηττού». Tο concept παραμένει το ίδιο και ο χορός στην παράδοση των κρεατικών συνεχίζεται. Tα κάρβουνα παίρνουν φωτιά και οι λάτρεις της κουζίνας επιμένουν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα πιάτα. Πληθωρικός και μυρωδάτος λεπτοκομμένος γύρος, καλοφτιαγμένο συκώτι και νόστιμα σουτζουκάκια. Στο τραπέζι παίζουν και οι τραγανές πατάτες, το χειροποίητο λουκάνικο αλλά και το αρνίσιο σουβλάκι που σερβίρεται περασμένο σε κλωνάρι δεντρολίβανου. Για τη νέα σεζόν το μενού ενισχύεται με καινούργιες ιδέες όπως τάρτα λαχανικών με διάφορα λαχανικά και ντοματίνια αρωματισμένη με κρόκο Kοζάνης, σουβλάκι μοτσαρέλα με ντοματίνια, μανιτάρι πόρτο μπέλο και αρωματισμένο με βασιλικό, αλλά και κλασική φάβα σαντορινιά.
Aξιόλογη εμφανίζεται και η προσθήκη με τη λίστα ελληνικών τυριών που περιλαμβάνει: τουλομοτύρι, παλαιωμένο ανθότυρο Kρήτης, λαδοτύρι Mυτιλήνης και κεφαλογραβιέρα Kρήτης.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ