Ποιος δεν θέλει να ξεκινήσει τη μέρα του με ένα τραγανό τοστ με αβοκάντο;
Το κλασσικο πρωινό (ή σνακ) προχωράει στο επόμενο επίπεδο προσθέτοντας vegan πέστο για επιπλέον αλμυρή απόλαυση. Το πρωινό είναι ένα σημαντικό γεύμα και τα αβοκάντο αποτελούν εξαιρετική πηγή βιταμινών, καθώς και ριβοφλαβίνης, μαγνησίου και καλίου. Έχουν επίσης β-καροτένιο και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Ενσωματώνοντας τα αβοκάντο στο πρωινό σου, επωφελείσαι από όλα τα υγιή λίπη που σε κρατούν γεμάτη και χορτασμένη για περισσότερο χρόνο.
Αυτό το είδες; Η συνταγή για τέλεια pancakes με βρώμη και φρούτα
Διατροφικές πληροφορίες: Χωρίς γλουτένη και Vegan
Μερίδες: 1-2
Χρόνος εκτέλεσης: 5 λεπτά
Συστατικά:
2 φέτες ψωμί χωρίς γλουτένη (προτείνουμε το Canyon Bakehouse)
2 κουταλάκια του γλυκού γκι
2 κουταλιές vegan πέστο
1 ώριμο αβοκάντο
Νιφάδες τσίλι
Αλάτι
Αυτό το είδες; Η συνταγή για πεντανόστιμο φιλέτο σολομού με σάλτσα πέστο
Εκτέλεση:
Στο ψωμί, άπλωσε ένα στρώμα βούτρο γκι και πρόσθεσε μια κουταλιά της σούπας vegan πέστο σε κάθε φέτα, απλώνοντας ομοιόμορφα. Κόψε το αβοκάντο και άπλωσε το ή άφησε χοντρές φέτες σε κάθε κομμάτι ψωμί, πάνω από το πέστο. Πρόσθεσε αλάτι και νιφάδες τσίλι και απόλαυσε!