Πώς θα το κάνεις: Κάθε φορά που τρως μανταρίνι ή πορτοκάλι, φρόντισε να κόβεις και να αποθηκεύεις μερικές φλούδες στην κατάψυξη! Όταν θα έχεις όρεξη για αρωματικό τσάι, μπορείς να βγάλεις μερικές από αυτές και να τις βράσεις μαζί με το νερό.
Κατά τ΄άλλα θα χρειαστείς απλά ένα σακουλάκι απλού μαύρου τσαγιού. Οι φλούδες θα δώσουν ιδιαίτερο κι απαλό άρωμα στο μαύρο κλασικό τσάι η γεύση θα πλησιάζει σε αυτή του κλασικου Earl Grey με το περγαμόντο. Τόσο απλό!
Από τη Δήμητρα Γκούντρα