Η τεχνική έχει ως εξής: η γαλοπούλα μπαίνει μέσα σε ειδική σακούλα που αντέχει υψηλές θερμοκρασίες και στην συνέχεια μπαίνει στο πλυντήριο πιάτων. Για κάθε κιλό γαλοπουλας υπολόγισε 50 λεπτά της ώρας.
Το ψήσιμο ολοκληρώνεται στο φούρνο για να γίνει η πέτσα πιο τραγανή.
Προσωπικά, αν και δεν αμφισβητώ την αποτελεσματικότητα της μεθόδου, θα επιμείνω κλασικά και παραδοσιακά με ψήσιμο στο φούρνο και θερμόμετρο. Και πάντα τα Χριστούγεννα θέλουν γαλοπούλα γεμιστή.