Την αρχή την έκανε η Απέργη: Τα παραδοσιακά μελομακάρονα που έφτιαξε στην Τήνο

02.12.2016
Νωρίς - νωρίς μπήκε στην κουζίνα η Θωμαϊς Απέργη για να φτιάξεις μελομακάρονα και μάλιστα με την παραδοσιακή συνταγή της Τήνου.

Η ίδια μας δείχνει τα πειστήρια και καταθέτει πως χρειάστηκαν 10 χρόνια για να καταλάβει την αξία αυτών των στιγμών αλλά πλέον τις κυνηγάει!

Ένα βήμα πριν το μέλωμα! Η αλήθεια είναι οτι χρειάστηκε 10 χρόνια που λείπω απ το σπίτι για να καταλάβω την αξία αυτών των στιγμών.. ως έφηβη τις βαριόμουν αυτές τις στιγμές και τις αντιμετώπιζα ως αγγαρεία. Τώρα τις κυνηγάω αυτές τις ώρες!!! Τα κατάφερα φέτος λοιπόν.. νωρίς νωρίς γιατί σε λίγες μέρες δε θα προλαβαίνω. Εύχομαι να έχετε όλοι αξέχαστες γιορτές και κυρίως με αγαπημένα πρόσωπα. Τίποτα στη ζωή δεν έχει σημασία αν δεν έχεις ανθρώπους να τα μοιραστείς!!!Υγεία και Αγάπη σ όλον τον κόσμο! #family#christmas #greekchristmas #tinosisland#happy ⛄🎄

Κι επειδή σου ανοίξαμε την όρεξη για μελομακάρονα, ιδού μια ωράια συνταγή.