Την χαρά να απολαύσουν μοναδικές τοπικές νοστιμιές και ένα ξεχωριστό Ηπειρώτικο μενού με προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ θα έχουν όσοι επισκεφτούν αυτήν την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, τα farm to table organic bistro nice n easy στο Κολωνάκι (Ομήρου 60) και την Κηφισιά (Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά).
Συγκεκριμένα, αυτήν την Πέμπτη, οι λάτρεις του καλού φαγητού και των αυθεντικών ελληνικών συνταγών θα έχουν την ευκαιρία να μεταφερθούν γευστικά στα όμορφα μέρη της Ηπείρου, δοκιμάζοντας τα ακόλουθα αυθεντικά Ηπειρώτικα πιάτα με αγαπημένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, με την υπογραφή του Executive Chef Χρήστου Αθανασιάδη και του Chef de Cuisine Άκη Αμιρά:
-
Θρυλική πίτα μπλατσάρα Ιωαννίνων με πρόβειο γιαούρτι, αιγοπρόβειο βούτυρο και ανθότυρο
-
Βλάχικη κοτόπιτα Μετσόβου με φέτα, πρόβεια γραβιέρα και αιγοπρόβειο βούτυρο
-
Κεφτέδες φούρνου ζυμωμένους με ξηρή μυζήθρα , κρεμμύδια και πράσα
-
Μυδοπίλαφο Πρεβέζης με αγελαδινό βούτυρο
-
Κατσικάκι στην γάστρα σε συνοδεία από πιλάφι δεμένο με Χαλλούμι και βότανα Ηπείρου
-
Χοιρινό ρολό γεμιστό με πρόβεια γραβιέρα σε αλμυρό σιτάρι με μανιτάρια
Τα farm to table organic bistro nice n easy έχουν ξεκινήσει με μεγάλη επιτυχία ένα ξεχωριστό, μεγάλο αφιέρωμα στις «Κουζίνες της Ελλάδας», μέσα από το οποίο αναδεικνύονται κάθε μήνα αγαπημένες γεύσεις από μια συγκεκριμένη περιοχή της Ελλάδας. Ο μήνας Οκτώβριος ήταν αφιερωμένος στις νοστιμιές από Κυκλάδες και ο Νοέμβριος στην αγαπημένη Ήπειρο, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα περιοχές και ελληνικές γευστικές δημιουργίες.