Υλικά για 4 άτομα
- 4 πίτες για σουβλάκι, μεγάλες
Για την επιφάνεια
- 400 γρ. κιμά μαγειρεμένο χωρίς ντομάτα
- 12 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 200 γρ. γραβιέρα μέτρια τριμμένη
- 4 κουτ. σούπας σάλτσα ντομάτας έτοιμη
- αγγούρι σε λεπτές φέτες για το σερβίρισμα
Eκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190°C. Αλείφουμε κάθε πίτα με 1 κουταλιά από τη σάλτσα ντομάτας. Μοιράζουμε τον κιμά επάνω στις πίτες και πασπαλίζουμε με το τυρί. Μοιράζουμε τα ντοματίνια και ψήνουμε για 10 λεπτά. Μόλις βγάλουμε τις πίτσες από τον φούρνο σερβίρουμε με λίγες φέτες από αγγούρι και προαιρετικά με λίγο στυμμένο μοσχολέμονο.
Συνταγές από το Cook Book