Μπέργκερ (Burger)με ροσμπίφ και πεκορίνο

13.10.2015

Υλικά για 2 άτομα

  • 2 τεμάχια ψωμί για burger ή ψωμί rolls
  • 400 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο
  • 4 φέτες πεκορίνο Αμφιλοχίας
  • 3 κουτ. σούπας BBQ sauce
  • 2 κουτ. σούπας γιαούρτι

Eκτέλεση

Βάζουμε την BBQ sauce σε μπολ και την αναμειγνύουμε με το γιαούρτι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο και το ψήνουμε στον φούρνο για 15 λεπτά περίπου ώστε να είναι ροζέ στο κέντρο του. Το βγάζουμε από τον φούρνο και το κόβουμε σε λεπτές φέτες. Κόβουμε το ψωμί στη μέση. Αλείφουμε με το μείγμα του γιαουρτιού και τοποθετούμε από πάνω το μισό κρέας. Μοιράζουμε και το τυρί, καλύπτουμε με το υπόλοιπο ψωμί και σερβίρουμε.