Πώς θα μετατρέψεις καρπούζι σε κανάτα κοκτέιλ! Ιδού

28.07.2015
Ψάχναμε για μια καινούρα και δροσερή ιδέα αυτό το καλοκαίρι και τελικά τη βρήκαμε!

Η πρόταση των ημερών είναι ένα γευστικότατο κι δροσιστικό κοκτέιλ, εύκολο, γρήγορο και πάνω απ΄όλα εντυπωσιακό μιας και σερβίρεται κατευθείαν μέσα από ένα καρπούζι! Τι εννοούμε;

Δες βήμα-βήμα την παρασκευή του και θα καταλάβεις.

Σε πρώτη φάση κάνεις με ένα μαχαίρι μια τρύπα στο καρπούζι, όπως δείχνει και η φωτογραφία παρακάτω.

Στη συνέχεια με τη βοήθεια ενός μίξερ χειρός λιώνεις το εσωτερικό του ώστε το καρπούζι να βγάλει όλους τους χυμούς του.

Κάρφωσε ένα κομμένο πλαστικό ποτηράκι - ώστε να δημιουργηθεί ένα τεχνητό χείλος κανάτας.

Ρίξε μέσα λίγη βότκα - όση επιθυμείς ανάλογα με τα γούστα κι ανακάτεψε καλά με ένα κουτάλι ή πάλι με το μίξερ χειρός και το κοκτέιλ είναι έτοιμο!

Τόσο απλά...