Υλικά για 4-6 άτομα
—500 γρ. κοχύλια
— 2 μελιτζάνες φλάσκες μικρές σε μικρά κυβάκια
—2-3 κολοκυθάκια σε μικρά κυβάκια
—1 φλιτζάνι λάδι για το τηγάνισμα
— 250 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας με σκόρδο και βασιλικό
—600-800 ml ζωμό λαχανικών
—1-2 κουτ. σούπας δύοσμο ψιλοκομμένο
—αλάτι, πιπέρι
—1 φλιτζάνι ξινομυζήθρα τριμμένη
Eκτέλεση
Βράζουμε τα κοχύλια 3-4 λεπτά λιγότερο απ' όσο αναγράφεται στο πακέτο. Τηγανίζουμε στο λάδι τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια.
Τα αφήνουμε να στραγγίξουν σε χαρτί κουζίνας. Ανακατεύουμε τη σάλτσα με τα λαχανικά και τον ψιλοκομμένο δυόσμο.
Γεμίζουμε τα κοχύλια. Τα στρώνουμε σε λαδωμένο ταψάκι και περιχύνουμε με τον ζωμό των λαχανικών.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25 λεπτά.
Πασπαλίζουμε με ξινομυζήθρα τριμμένη και σερβίρουμε.