Αρνάκι με αβρωνιές αλευρολέμονο

10.10.2014


Tσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο 1 κιλό αρνάκι κομμένο σε μερίδες, προσθέτουμε 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε νερό και μαγειρεύουμε το κρέας σκεπασμένο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει. Kαθαρίζουμε 1 κιλό αβρωνιές ή σπαράγγια και τα βράζουμε για 5 λεπτά σε αλατισμένο νερό. Στραγγίζουμε, τα μεταφέρουμε στην κατσαρόλα και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν. Στο τέλος, διαλύουμε 1 κουτ. σούπας αλεύρι στον χυμό από 1 λεμόνι και ρίχνουμε το μείγμα στο φαγητό. Ανακινούμε την κατσαρόλα να πάει παντού, βράζουμε για 2 λεπτά ακόμη και σερβίρουμε.