Υλικά
-4 φιλέτα κοτόπουλου (στήθος)
-250 γρ. ανθότυρο
-200 γρ. γιαούρτι
-50 γρ. μουστάρδα
-20 γρ. ντομάτα λιαστή
-ελαιόλαδο
-λίγα φυλλαράκια ρόκα, μαϊντανό και θυμάρι
-φύτρες
-8 ντοματίνια cherry ελαφρώς ψημένα
-αλάτι, πιπέρι
Eκτέλεση
Mαρινάρουμε ελαφρώς τα φιλέτα με το γιαούρτι, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και θυμάρι. Θρυμματίζουμε το ανθότυρο και το δουλεύουμε με το χέρι ώστε να αποκτήσει τη μορφή μιας σφιχτής μους. (Αν σφίξει πολύ, το αραιώνουμε με ελάχιστο γάλα). Kαρυκεύουμε ελαφρώς. Zεσταίνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα φιλέτα σε δυνατή φωτιά και από τις δύο πλευρές τους, μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφί χρώμα. Xαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για λίγο ακόμη ώστε να ψηθούν και εσωτερικά (ή ολοκληρώνουμε το ψήσιμο σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C-180°C). Παράλληλα, χτυπάμε πολύ καλά στο μπλέντερ τη λιαστή ντομάτα και το ελαιόλαδο. Σερβίρουμε σε κάθε πιάτο το κοτόπουλο κομμένο διαγώνια μαζί με τη μους ανθότυρου. Περιχύνουμε με τη λιαστή ντομάτα, τοποθετώντας από δύο ψητά ντοματίνια cherry με λίγα φυλλαράκια ρόκας και φύτρες στην κορυφή.