Ψωμάκια με κατσικίσια φέτα, αμύγδαλο και μαυροκούκι

11.03.2013

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 25 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 12 τεμάχια
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εύκολη

Υλικά

  • 150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 120 γρ. φέτα κατσικίσια
  • 60 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη
  • 1 αβγό
  • 1 κουτ. σούπας μαυροκούκι
  • 12 αμύγδαλα μισά
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε σε μπολ το αλεύρι, τη φέτα τριμμένη, το αμύγδαλο σε σκόνη, το αβγό και μπόλικο πιπέρι. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και πλάθουμε το μείγμα σε όποιο σχήμα θέλουμε. Βάζουμε στο κάθε κομμάτι από 1 αμύγδαλο, πασπαλίζουμε με το μαυροκούκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά.