ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 25 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 12 τεμάχια
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εύκολη
Υλικά
- 150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 120 γρ. φέτα κατσικίσια
- 60 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη
- 1 αβγό
- 1 κουτ. σούπας μαυροκούκι
- 12 αμύγδαλα μισά
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε μπολ το αλεύρι, τη φέτα τριμμένη, το αμύγδαλο σε σκόνη, το αβγό και μπόλικο πιπέρι. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και πλάθουμε το μείγμα σε όποιο σχήμα θέλουμε. Βάζουμε στο κάθε κομμάτι από 1 αμύγδαλο, πασπαλίζουμε με το μαυροκούκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά.