ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 5-7 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 άτομα
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εύκολη
Υλικά
- 150 γρ. τυρί κρέμα
- 150 γρ. τυρί κατσικίσιο φρέσκο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό
- 1/3 φλιτζανιού μαντζουράνα
- 1/3 φλιτζανιού δυόσμο
- 1/2 φλιτζάνι βασιλικό φρέσκο
- 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
- πίτες αραβικές ψημένες για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε μπολ τα τυριά, προσθέτουμε τα μυρωδικά, το κρεμμυδάκι, το σκόρδο και στο τέλος το ελαιόλαδο. Δοκιμάζουμε το αλάτι και προσθέτουμε μπόλικο πιπέρι και πάπρικα. Ψήνουμε τις αραβικές πίτες στον φούρνο για 5-7 λεπτά και τις σερβίρουμε με το άλειμμα.