Yλικά
* 2 παντζάρια
* 450 γρ. τυρί κατσικίσιο
* 2 πορτοκάλια κομμένα σε φέτες
* 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες σε φέτες
* 10 ml γάλα
* 10 ml βούτυρο κλαριφιέ
* 5 γρ. ανθό αλατιού
* 2 κουτ. γλυκού μουστάρδα με κάρδαμο
Eκτέλεση
Βάζουμε το σκόρδο σε κρύο γάλα και το αφήνουμε να πάρει βράση. Αφαιρούμε το σκόρδο και το αφήνουμε να κρυώσει. Σοτάρουμε τις φέτες σκόρδου σε βούτυρο και τις κρατάμε στην άκρη. Καθαρίζουμε τα παντζάρια και τα βάζουμε σε πάγο για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, τα κόβουμε σαν τσιπς σε μαντολίνο ή ζαμπονομηχανή. Χτυπάμε το τυρί στο μίξερ με τον ανθό αλατιού και τη μουστάρδα ώστε να μαλακώσει. Βάζουμε το μείγμα σε κορνέ. «Τυλίγουμε» το τυρί με τα τσιπς από ωμό παντζάρι, δημιουργώντας ένα πουράκι από παντζάρι γεμισμένο με κατσικίσιο τυρί, και τα τοποθετούμε στο ψυγείο. Σερβίρουμε γαρνίροντας με τα υπόλοιπα υλικά.