Για τέλειες επιδόσεις.
Υλικά:
- ½ κιλό μύδια καθαρισμένα
- φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
- 2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 κουταλάκι μουστάρδα
- Ρίγανη
- φλιτζάνι χυμό λεμονιού
- 100 γρ. τυρί φέτα τριμμένη.
Οδηγίες: Πλένετε τα μύδια, τα στραγγίζετε και τα απλώνετε σε απορροφητικό χαρτί. Βάζετε σε σαγανάκι ή τηγάνι το ελαιόλαδο, την πιπεριά, τα κρεμμυδάκια, αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα και ρίγανη. Όταν αρχίζουν να βράζουν, ρίχνετε τα μύδια και μαγειρεύετε για 5'. Αποσύρετε από τη φωτιά και περιχύνετε με το χυμό λεμονιού. Πασπαλίζετε με τη φέτα και σερβίρετε.