Μπριζόλα με άρωμα... καφέ

16.09.2014
Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Θέλεις να προσθέσεις μια γκουρμέ νότα στην μαγειρική σου; Κάνε το εύκολα κι απλά ξεκινώντας από τις μπριζόλες.

Αντί για τα συνηθισμένα καρυκεύματα, αρωμάτισε την μπριζόλα σου με κάτι εντελώς διαφορετικό και ιδιαίτερα γευστικό: κόκκους καφέ!

Ανάμειξε σπασμένους κόκκους καφέ εσπρέσο με πάπρικα γλυκιά, τσίλι σκόνη, κύμινο, ζάχαρη καστανή, αλάτι και πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο, όλα από μικρές ποσότητες, περίπου 1 πρέζα το καθένα και ρίξε το μείγμα στην μπριζόλα. Το άρωμα και η γεύση της θα σου μείνει αξέχαστη!

Με πληροφορίες από το περιοδικό Αρμονία