Για να αποφλοιώσεις τα ρεβίθια, κάτι που τα καθιστά πιο βραστερά αλλά και πιο εύπεπτα ακολουθείς τα παρακάτω βήματα.
1. Πρώτα τα μουλιάζεις για αρκετές ώρες.
2. Στη συνέχεια τα στραγγίζεις και τα βάζεις σε πετσέτα μαζί με μια κουταλιά αλάτι χοντρό.
3. Κατόπιν κλείνεις την πετσέτα σφιχτά και την τρίβεις δυνατά με γρήγορες κυκλικές κινήσεις πάνω στον πάγκο της κουζίνας.
4. Μετά το ξεφλούδισμα, ρίχνεις τα ρεβίθια σε τρυπητό σουρωτήρι και τα ξεπλένεις καλά.
Καλή όρεξη!