Αν θέλεις να φτιάξεις τέλειους μυρωδικούς σπιτικούς κύβους, σου έχουμε τον τρόπο! Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι παγοσκύστες, μυρωδικά, λαδάκι και ζωμό από κρέας ή λαχανικά.
Βάλε σε κάθε θήκη μυρωδικά, όπως ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο, δυόσμο, άνηθο ή όποιο άλλο βότανο επιθυμείς, συμπλήρωσε με ελαιόλαδο και λίγο ζωμό και βάλε την παγοκύστη στην κατάψυξη.
Σε λίγες ώρες, οι κύβοι σου θα είναι έτοιμοι για χρήση. Απλά βγάζεις από την κατάψυξη ένα μυρωδικο κύβο-παγάκι και το προσθέτεις στο φαγητό κάθε φορά που θα θέλεις να δώσεις άρωμα και νοστιμιά!
Επιμέλεια:
Δήμητρα Γκούντρα