Για να κάνετε τα κεφτεδάκια σας μαλακά και αφράτα, προσθέστε στον κιμά πριν τον ζυμώσετε λίγο γνήσιο ξίδι από κρασί και μερικές σταγόνες ελαιόλαδο. Εναλλακτικά, προσθέστε μια κουταλιά σκόνη μπέικιν για κάθε κιλό μείγμα κιμά.
Για να κάνετε τα κεφτεδάκια σας μαλακά και αφράτα, προσθέστε στον κιμά πριν τον ζυμώσετε λίγο γνήσιο ξίδι από κρασί και μερικές σταγόνες ελαιόλαδο. Εναλλακτικά, προσθέστε μια κουταλιά σκόνη μπέικιν για κάθε κιλό μείγμα κιμά.
Θέλεις να είσαι ενημερωμένη για τα τελευταία trends στη μόδα και την ομορφιά; Να βρίσκεις τα πιο εύχρηστα tips για το νοικοκυριό και τη μαγειρική; Να μαθαίνεις τα πιο ζουμερά νέα των celebrities και της τηλεόρασης; Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις κάθε εβδομάδα τις καλύτερες προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του WomenOnly.gr.