FYI

Wednesday: Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν ξεκίνησαν - Όλα όσα ξέρουμε

27.10.2024
Wednesday: Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν ξεκίνησαν - Όλα όσα ξέρουμε
ΠΗΓΗ:@wednesdaynetflix
Η αγαπημένη μας σειρά επιστρέφει στις οθόνες μας

Μετά την εκπληκτική επιτυχία της σειράς «Wednesday» του Netflix, που δημιούργησε ο Tim Burton και πρωταγωνιστεί η Jenna Ortega, το Netflix ανανέωσε τη σειρά για δεύτερη σεζόν τον Ιανουάριο του 2023. Η απόφαση αυτή ήρθε τρεις μήνες μετά την πρεμιέρα των οκτώ επεισοδίων της πρώτης σεζόν, η οποία τελικά έγινε η πιο πολυσυζητημένη πρωτότυπη σειρά στην ιστορία του Netflix με περισσότερες από 252 εκατομμύρια προβολές, ξεπερνώντας τις «Stranger Things» (Σεζόν 4), «Dahmer» και «Bridgerton» (Σεζόν 1).

Η πρώτη σεζόν κέρδισε 12 υποψηφιότητες για Emmy, συμπεριλαμβανομένης της υποψηφιότητας της Ortega για Α' Γυναικείο Ρόλο σε Κωμωδία, όντας μόλις η τρίτη Λατίνα που ήταν υποψήφια σε αυτή την κατηγορία. Η σειρά κέρδισε τέσσερα Emmy, αν και η Ortega έχασε τον τίτλο από την Quinta Brunson της «Abbott Elementary».

Πότε θα κυκλοφορήσει η Σεζόν 2;

Το Netflix έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν της σειράς για το 2025.

Είναι η σεζόν 2 σε παραγωγή;

Ναι. Οι κινηματογραφικές διαδικασίες της σειράς καθυστέρησαν λόγω των απεργιών στο Χόλιγουντ το 2023, αλλά τον Νοέμβριο του 2023 επιβεβαιώθηκε ότι οι γυρίσματα της Σεζόν 2 θα αρχίσουν στα τέλη Απριλίου 2024 στην Ιρλανδία. Αυτό είναι μια αλλαγή από την πρώτη σεζόν, η οποία γυρίστηκε στη Ρουμανία. Η επιτυχία της σειράς έχει κάνει την τοποθεσία δημοφιλή τουριστικά, αλλά οι λογιστικές προκλήσεις έκαναν την αλλαγή αναγκαία.

Πώς θα επεκταθεί η σεζόν 2 σε σχέση με την σεζόν 1;

Οι λεπτομέρειες για την πλοκή της Σεζόν 2 παραμένουν περιορισμένες. Οι δημιουργοί Al Gough και Miles Millar έχουν υπονοήσει ότι θα μπορούσαν να προστεθούν περισσότερα μέλη της οικογένειας Addams, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι ηθοποιοί κατά την εμφάνισή τους στην εκδήλωση Tudum, χωρίς όμως να αποκαλύψουν ποια θα είναι. Επίσης, έχουν προγραμματιστεί spin-off σειρά που θα περιστρέφεται γύρω από τον θείο Fester, τον οποίο υποδύθηκε ο Fred Armisen στην πρώτη σεζόν.

Οι Gough και Millar δήλωσαν επίσης ότι η σχέση της Wednesday με τη μητέρα της (την οποία υποδύεται η Catherine Zeta-Jones στην πρώτη σεζόν) θα έχει περισσότερη προβολή στη δεύτερη σεζόν. Αυτό επιβεβαίωσε η Zeta-Jones, μαζί με τον Luis Guzman και τον Isaac Ordonez, οι οποίοι έχουν αναβαθμιστεί σε μόνιμους ηθοποιούς. Η Ortega, η οποία είναι πλέον και executive producer, πρότεινε ότι η νέα σεζόν θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στον τρόμο σε σχέση με τη νεανική ρομαντική ιστορία που φλέρταρε η πρώτη σεζόν.

Επιστρέφουν τα μέλη του αρχικού καστ;

Καθώς οι διαδικασίες παραγωγής για τη Σεζόν 2 ξεκινούν, το Netflix επιβεβαίωσε ότι η Zeta-Jones (Morticia), ο Guzman (Gomez), ο Ordonez (Pugsley) και η Luyanda Unati Lewis-Nyawo (Sheriff Deputy Ritchie Santiago) είναι τώρα μόνιμοι ηθοποιοί. Στο καστ προστίθενται νέοι μόνιμοι ηθοποιοί, όπως οι Billie Piper, Steve Buscemi, Evie Templeton, Owen Painter και Noah Taylor.

Το Netflix επιβεβαίωσε επίσης ότι οι Percy Hynes White (Xavier), Jamie McShane (Sheriff Donovan Galpin) και Naomi J Ogawa (Yoko Tanaka) δεν θα επιστρέψουν με την ίδια ιδιότητα. Ο McShane έχει καταγραφεί ως guest star.

Υπάρχουν νέοι ηθοποιοί που προστίθενται στο καστ;

Εκτός από τους νέους μόνιμους ηθοποιούς, το Netflix επιβεβαίωσε ότι οι guest stars της Σεζόν 2 θα περιλαμβάνουν τους Joanna Lumley ως Grandmama, Thandiwe Newton ως Dr. Fairburn, Frances O’Connor, Haley Joel Osment, Heather Matarazzo και Joonas Suotamo. Ο Armisen θα επαναλάβει τον ρόλο του θείου Fester, με τον Christopher Lloyd, που έπαιξε τον Fester στις ταινίες, επίσης να συμμετέχει.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.10.2024 - 21:02