FYI

Realme 8 5G: Μπες στη νέα εποχή με 5G ταχύτητες χωρίς να πληρώσεις μία… περιουσία

13.05.2021
Realme 8 5G: Μπες στη νέα εποχή με 5G ταχύτητες χωρίς να πληρώσεις μία… περιουσία
Η realme επενδύει για άλλη μια φορά ακόμη περισσότερο στην τεχνολογία 5G εστιάζοντας στην ανάπτυξη προϊόντων, τα οποία θα χαρακτηρίζονται από τεχνολογία αιχμής με εξαιρετικό σχεδιασμό και προσιτές τιμές. Το νέο realme 8 5G έρχεται ελληνική αγορά και αναμφίβολα ξεχωρίζει.

Η realme καινοτομεί στην τεχνολογία 5G, ώστε τα επόμενα δύο χρόνια το 70% του συνολικού χαρτοφυλακίου προϊόντων να υποστηρίζεται από αυτή. Στόχος της εταιρείας είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλους να ανακαλύψουν τις δυνατότητες του 5G, αναπτύσσοντας προϊόντα που απευθύνονται στη Gen Z.

Γνωρίστε το realme 8 5g

Επεξεργαστής Dimensity 700 5G

Το realme 8 5G είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Dimensity 700 5G, ο οποίος συνδυάζει δύο πολύ ισχυρούς πυρήνες Arm Cortex-A76 στην οκταπύρηνη CPU του για υψηλές ταχύτητες έως και 2,2 GHz. Ο επεξεργαστής Dimensity 700 έχει κατασκευαστεί με την κορυφαία αρχιτεκτονική των 7 nm, η οποία εξοικονομεί κατά 28% περισσότερη ενέργεια σε σχέση με την αρχιτεκτονική 8 nm, επιτρέποντας στον Dimensity 700 να μπορεί να χρησιμοποιήσει τους υψηλής απόδοσης επεξεργαστές του χωρίς να καταναλώνει μεγάλη ποσότητα ενέργειας, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για λιγότερες φορτίσεις. Ο Dimensity 700 διαθέτει ισχυρή GPU, την Arm Mali-G57 MC2, με ταχύτητα χρονισμού 950 MHz και υποστήριξη τεχνολογίας υψηλού ρυθμού ανανέωσης οθόνης 90 Hz.

Ο επεξεργαστής Dimensity 700 5G υποστηρίζει επίσης Dual SIM 5G τύπου Dual-SIM Standby, επιτρέποντας στο κινητό τηλέφωνο να υποστηρίζει κάρτες SIM 5G online σε δίκτυα 5G. Επιπλέον, ο επεξεργαστής υποστηρίζει SA/NSA και καλύπτει τη συμβατική ζώνη συχνοτήτων 5G. Η προηγμένη τεχνολογία Advanced Dual Network Acceleration μπορεί να υποστηρίξει επικάλυψη δικτύων Wi-Fi και 5G.

2. Μπαταρία

Ισχυρή μπαταρία 5000 mAh

Το realme 8 5G διαθέτει ισχυρή μπαταρία 5000 mAh, ικανοποιώντας τις καθημερινές ανάγκες ψυχαγωγίας των χρηστών. Με τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης 18 W Τύπου C, η μπαταρία 5000 mAh μπορεί να φορτίσει πλήρως σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Η μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία 5000 mAh προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για καθημερινή χρήση:

3. Οθόνη

Ultra Smooth Display 90 Hz

Το realme 8 5G διαθέτει οθόνη Ultra Smooth Display 6,5 ιντσών 90 Hz με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και μέγιστο ρυθμό δειγματοληψίας 180 Hz. Με δυνατότητα υποστήριξης 90 καρέ ανά δευτερόλεπτο, η οθόνη 90 Hz έχει κατά 50% υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης σε σχέση με συμβατικές οθόνες 60 Hz, προσφέροντας μια απρόσκοπτη και ομαλή οπτική εμπειρία σε κάθε σάρωση της οθόνης. Χάρη στη μεγάλη οθόνη 6,5 ιντσών και στην εξαιρετική αναλογία οθόνης προς σώμα, το realme 8 5G σάς προσφέρει μια οπτική εμπειρία ανώτερης ποιότητας.

Η οθόνη διαθέτει ανάλυση 2400 x 1080 FHD+, ρυθμό δειγματοληψίας αφής έως και 180 Hz, μέγιστη φωτεινότητα 600 nit και 16,7 εκατομμύρια χρώματα.

4. Κάμερες

Κάμερα 48MP με νυχτερινή λειτουργία Nightscape

Το realme 8 5G διαθέτει κάμερα 48MP με νυχτερινή λειτουργία Nightscape, η οποία αποτελείται από μια βασική κάμερα 48MP Ultra HD, έναν φακό ασπρόμαυρου πορτραίτου και έναν φακό macro.

α) Βασική κάμερα 48MP Ultra HD: Η βασική κάμερα είναι μια κάμερα 48MP Ultra HD με διάφραγμα F1.8, οπτικό πεδίο 80° και φακό 6P. Οι επαγγελματικοί φακοί HD μπορούν να αποτυπώνουν εξαιρετικά καθαρές εικόνες με συγκεκριμένες φωτογραφικές λεπτομέρειες και δύο φορές καλύτερη υφή.

β) Φακός ασπρόμαυρου πορτραίτου: Το νέο σύστημα φίλτρου χρωμάτων επιτρέπει στον φακό πορτραίτων να ανιχνεύει μεγαλύτερο φάσμα φωτός, βοηθώντας, έτσι, τον κύριο φακό στην καλύτερη αποτύπωση του φωτός, ενισχύοντας την αντίθεση στις εικόνες, δημιουργώντας ρετρό εικόνες και προσθέτοντας υφή στα πορτραίτα.

γ) Φακός macro 4 cm: Ο φακός ultra macro επιτρέπει στους χρήστες να φέρνουν τα αντικείμενα των φωτογραφιών τους πιο κοντά και να ανακαλύπτουν την ομορφιά του μικρόκοσμου με απόσταση λήψης 4 cm.

5. Σχεδίαση

Εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση 8,5 mm

Το realme 8 5G είναι το πιο λεπτό 5G smartphone της κατηγορίας του. Πολύ λεπτή σχεδίαση σώματος 8,5 mm, εξαιρετικά χαμηλό βάρος 185 g και μοναδική αίσθηση στην παλάμη του χρήστη. Προσφέρει άνεση για κάθε χρήστη.

6. realme UI 2.0

Το realme UI 2.0, το οποίο βασίζεται στο Android 11, είναι καλά σχεδιασμένο για μια βελτιωμένη εμπειρία χρήσης που μοιάζει με την εμπειρία του Stock Android. Το UI έχει σχεδιαστεί με γνώμονα της προτιμήσεις και την αισθητική του νεαρότερου κοινού. Το realme UI 2.0 εγγυάται απρόσκοπτη και διασκεδαστική εμπειρία χρήσης. Με το realme 8 5G, τα συμβατικά smartphone εμπλουτίζονται με περισσότερες σύγχρονες δυνατότητες.

7. Πραγματική ποιότητα

I. Πάνω από 320 αυστηροί έλεγχοι

Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα Digital India. Η εθνική πλατφόρμα προσωπικών στοιχείων παρέχει στους χρήστες από την Ινδία εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε συστήματα διαχείρισης των προσωπικών τους στοιχείων και συστήματα ταυτοπροσωπίας. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν την PAN Card, το δίπλωμα οδήγησής τους, την άδεια κυκλοφορίας του οχήματός τους, και άλλα.

II. Διαδικασία χύτευσης ακμών με μικροσκοπικές ρωγμές

Μετά τη λείανση του γυάλινου τμήματος της οθόνης με τροχό λείανσης CNC, θα υπάρχουν πολλές μικροσκοπικές ρωγμές στην επιφάνεια του γυαλιού. Εάν αυτές οι μικροσκοπικές δεν εξαλειφθούν, η συσσωρευμένη καταπόνηση στα σημεία αυτά θα έχει ως αποτέλεσμα τη ρήξη της οθόνης, σε περίπτωση που στην οθόνη ασκηθούν εξωτερικές δυνάμεις.

III. Σχεδίαση προστασίας στις γωνίες

Η σχεδίαση προστασίας στις γωνίες ενισχύει τις γωνίες συγκόλλησης, μειώνοντας αποτελεσματικά τον κίνδυνο για σπάσιμοτης οθόνης. Όλα τα σημεία των ενώσεων στο σώμα της συσκευής διαθέτουν ισχυρή αδιάβροχη προστασία για αποτελεσματική αποτροπή εισροών στο εσωτερικό της συσκευής.

Οι τιμές του realme 8 5G είναι

realme 8 5G 4+64
Original Price 249€ discount 229€ (period 18-20 May).

realme 8 5G 6+128
Original Price 279€ there is no discount.