FYI

realme 8 Pro: Tο απόλυτο smartphone ήρθε για να «ταράξει» τα νερά

08.04.2021
realme 8 Pro: Tο απόλυτο smartphone ήρθε για να «ταράξει» τα νερά
Το realme 8 Pro έφτασε και αναμφίβολα θα ξεχωρίσει. Η νέα συσκευή της ταχέως αναπτυσσόμενης κινεζικής εταιρείας realme έρχεται να «ταράξει» τα νερά. Το μοντέλο realme 8 Pro θα σε εκπλήξει με τον λεπτό και κομψό σχεδιασμό του, την κάμερα που διαθέτει και φυσικά την εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση.

Οι θετικές εντυπώσεις για το realme 8 Pro ξεκινούν με το που θα ανοίξεις τη συσκευασία του. Η συσκευή είναι ιδιαίτερα λεπτή με τον σχεδιασμό να είναι εξαιρετικά όμορφος και να αισθάνεσαι ότι έχεις στα χέρια σου ένα smartphone για το οποίο έχεις πληρώσει πολύ περισσότερα από τα 329 ευρώ που είναι η τιμή για το realme 8 Pro για την έκδοση με τα 8 GB μνήμη και τα 128 GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

Τιμή που κατά τη διάρκεια τη προπαραγγελίας πέφτει ακόμη περισσότερο, ήτοι στα 299 ευρώ!

realme 8 Pro:

camera (tilt shift, starry mode, clarity)

design (ελαφρύ και λεπτό)

τιμή στο price segment & early bird price

μπαταρία και φόρτιση

επεξεργαστής

top device στην κατηγορία

Η κάμερα:

Το realme 8 Pro είναι εξοπλισμένο με κάμερα 108MP, τον μεγαλύτερο δηλαδή αριθμό pixel που κυκλοφορεί σήμερα στον κλάδο των smartphone, και είναι το πρώτο smartphone της realme με κάμερα 108MP. Αισθητήρας Samsung HM2: Η κύρια κάμερα χρησιμοποιεί τον τρίτης γενιάς αισθητήρα ISOCELL HM2 της Samsung με 108MP υψηλής ευκρίνειας, με έναν μεγάλο σε μέγεθος αισθητήρα 1/1,52 ιντσών και μέγιστη ανάλυση 12000×9000 pixel

Ο αισθητήρας HM2 υποστηρίζεται από την προηγμένη τεχνολογία απομόνωσης pixel ISOCELL Plus της Samsung, ενσωματώνοντας ένα νέο υλικό που αναπτύχθηκε από τη Fujifilm για την αντικατάσταση του μεταλλικού εμποδίου που λύνει το πρόβλημα παρεμβολής μεταξύ γειτονικών pixel, το οποίο μειώνει την οπτική απώλεια και τον διαχρωματισμό, εξασφαλίζει υψηλότερη πιστότητα χρώματος και αυξάνει το ISO κατά 15%.

Ταυτόχρονα, η τεχνολογία Smart-ISO μπορεί να επιλέγει αυτόματα την καλύτερη ρύθμιση ISO ανάλογα με το περιβάλλον. Ανεξαρτήτως του αν έχει σκοτάδι ή φως, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη καθαρών, φωτεινών, ιεραρχημένων και πολύχρωμων φωτογραφιών.

Επιπλέον, ο αισθητήρας HM2 υποστηρίζει την τεχνολογία 9-σε-1 pixel Binning, η οποία δίνει τη δυνατότητα συγχώνευσης εννέα γειτονικών pixel 0,7 μm προσομοιώνοντας μεγάλα pixel 2,1 μm και βελτιώνοντας την ποιότητα της εικόνας σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού.

Υπερευρυγώνιος φακός 119 μοιρών: Με διάφραγμα f/2,25 και ανάλυση στα 8MP, οι χρήστες δεν χρειάζεται να γέρνουν προς τα πίσω προκειμένου να επιτύχουν την τέλεια λήψη, χάρη στον υπερευρυγώνιο φακό με οπτικό πεδίο 119 μοιρών. Ένα κλικ είναι αρκετό για να μεταβούν οι χρήστες στην ευρυγώνια λειτουργία, επιτρέποντάς τους να τραβήξουν εντυπωσιακότερες φωτογραφίες τοπίων, αρχιτεκτονικών κατασκευών και μεγάλων ομάδων.

Φακός macro: Ο φακός ultra macro επιτρέπει στους χρήστες να έρθουν πιο κοντά στον μικρόκοσμο και να ανακαλύψουν την ομορφιά του παρέχοντας δυνατότητα λήψης από απόσταση 4 εκατοστών.

Φακός πορτρέτου B&W: Το νέο σύστημα φιλτραρίσματος χρώματος δίνει τη δυνατότητα στον φακό πορτρέτου να εντοπίζει ένα μεγαλύτερο εύρος φωτός, βοηθώντας τον κύριο φακό να κάνει καλύτερες λήψεις φωτός, να βελτιώνει την αντίθεση της εικόνας, να δημιουργεί φωτογραφίες με ρετρό στιλ και να προσθέτει υφή στα πορτρέτα.

Η μπαταρία:

Απόδοση I. SuperDart Charge 50W + Μπαταρία 4500mAh μεγάλης χωρητικότητας

Με τον ταχυφορτιστή SuperDart Charge 50W, η μπαταρία 4500mAh μπορεί να φτάσει στο 100% σε 47 λεπτά. Και μέσα μόνο σε 17 λεπτά, μπορεί να φορτιστεί σχεδόν στο 50%.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία φόρτισης υψηλής τάσης, ο SuperDart Charge 50W επιτυγχάνει απόδοση φόρτισης της τάξης του 97% και υποστηρίζει την προστασία φόρτισης 5 διαστάσεων.

Επιπλέον, το realme 8 Pro διαθέτει έναν τυπικό προσαρμογέα 65W που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ταχεία φόρτιση ενός μεγαλύτερου εύρους συσκευών.

Το realme 8 Pro είναι εξοπλισμένο με μια μεγάλη μπαταρία 4500mAh. Σε συνδυασμό με την πλατφόρμα για κινητά Snapdragon 720G 8nm χαμηλής κατανάλωσης ισχύος και τη Super AMOLED οθόνη, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, και να απολαύσετε μερικούς γύρους παιχνιδιών MMO, όταν επιστρέψετε στο σπίτι. Σε επίπεδο λογισμικού, το realme 8 Pro λαμβάνει ισχυρή, αθόρυβη βοήθεια από τη λειτουργία All Scenes Battery Optimization (ολική βελτιστοποίηση μπαταρίας). Έχουμε φροντίσει να υπάρχουν επιλογές βελτιστοποίησης μπαταρίας για τη διαχείριση εργασιών παρασκηνίου, την κατάσταση αναμονής κατά τη διάρκεια της νύχτας, ακόμα και σενάρια χαμηλής μπαταρίας. Ακόμα και όταν το επίπεδο μπαταρίας σας είναι στο 5%, το realme 8 Pro θα παραμείνει σε κατάσταση αναμονής για 32 ώρες.

Ορισμένες επιλογές βελτιστοποίησης μπαταρίας είναι οι εξής:

Λειτουργία υπερεξοικονόμησης ενέργειας /

Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας ·

Βελτιστοποίηση κατάστασης αναμονής ύπνου ·

Γρήγορο πάγωμα εφαρμογών ·

Προστασία νυχτερινής φόρτισης ·

Βελτιστοποίηση μπαταρίας οθόνης

Πλατφόρμα για κινητά Qualcomm Snapdragon 720G

Το realme 8 Pro εκκινεί με τον επεξεργαστή Snapdragon 720G. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας την προηγμένη διαδικασία 8nm, καθιστώντας τον πιο ισχυρό και αποδοτικό. Είναι επίσης εξοπλισμένος με Kryo 465 CPU με δύο πυρήνες Cortex-A76 υψηλής απόδοσης στα 2,3GHz και έξι πυρήνες Cortex-A55 υψηλής απόδοσης στα 1,8GHz, σε συνδυασμό με το νέο Adreno 618 GPU, που είναι ίδιο με τον Snapdragon 730G. Σε σύγκριση με τα μοντέλα της προηγούμενης γενιάς, ο Snapdragon 720G παρουσιάζει 10% βελτίωση στην απόδοση της CPU, 75% βελτίωση στην απόδοση της GPU και την οθόνη.

Ειδικό φωσφορίζον υλικό

Αυτήν τη φορά, προετοιμάσαμε με μυστικότητα και ένα ειδικό εκτυφλωτικό και μαγικό χρώμα. Φωσφορίζει στο σκοτάδι! Προσθέσαμε ένα ειδικό φωσφορίζον υλικό γύρω από τη μονάδα της κάμερας και στο σλόγκαν "DARE TO LEAP", το οποίο μπορεί να απορροφήσει το φως και, στη συνέχεια, φωσφορίζει αυτόματα στο σκοτάδι! Αποκαλούμε αυτό το χρώμα Illuminating Yellow (κίτρινο).

176g & 8,1mm Super Slim

Η τάση των λεπτών και ελαφριών (Slim & Light) smartphone έχει γίνει δημοφιλής. Το 『Slim & Light』 θα αποτελέσει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για τον σχεδιασμό των realme smartphone στο μέλλον. Το realme 8 Pro έχει σημειώσει εμφανή πρόοδο σε σύγκριση με τις προηγούμενες δύο γενιές συσκευών με 176 γραμμάρια βάρος και 8,1 χιλιοστά πάχος, καθιστώντας το άνετο στην παλάμη σε σχέση με τα περισσότερα smartphone των οποίων το βάρος ξεπερνά σήμερα τα 200 γραμμάρια.

realme UI 2.0

Το realme 8 Pro θα είναι το πρώτο τηλέφωνο που θα παρέχεται με προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα realme UI 2.0! Βασισμένο στο Android 11, το realme UI 2.0 είναι γρηγορότερο, ομαλότερο και ασφαλέστερο. Ένα από τα πλέον προσαρμόσιμα και ομαλότερα λειτουργικά συστήματα της αγοράς που δημιουργήθηκε για μια εξαιρετικά εξατομικευμένη εμπειρία. Η δημιουργικότητα, η κοινωνικότητα και η παραγωγικότητα είναι οι τρεις κύριοι πυλώνες της νέας αναβάθμισης στο realme UI 2.0.

Άλλα χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση Hi-Res Audio

Το realme 8 Pro υποστηρίζει την πιστοποίηση Hi-Res Audio, διασφαλίζοντας μια οπτικοακουστική εμπειρία υψηλής ποιότητας.

Μνήμη / Υποδοχές 3 καρτών

Το realme 8 Pro παρέχεται με 2 επιλογές μνήμης, 6GB+128GB και 8GB+128GB. Το realme 8 Pro είναι επίσης εξοπλισμένο με υποδοχές 3 καρτών για δύο κάρτες SIM και μία κάρτα SD (έως 256GB).