FYI

Οι χειροποίητες μοναδικές τσάντες Monzouzou για τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν

22.04.2017
Οι τσάντες monzouzou δημιουργήθηκαν με πολύ μεράκι και αγάπη γι΄αυτό το πολύτιμο αξεσουάρ που αγαπήθηκε τόσο στα χέρια μιας γυναίκας.

Κάθε τσάντα είναι μοναδική. Χειροποίητη, κεντημένη και κατασκευασμένη δηλαδή στο χέρι, από ανθρώπους που αγαπούν τη δουλειά τους και έμαθαν να εκφράζονται μέσα από αυτήν.

Είναι πολύ προσεγμένες δημιουργίες. Κάθε μια κεντιέται μόνον μια φορά, χωρίς να επαναλαμβάνεται, με σχέδια πρωτότυπα, εμπνευσμένα από τη φύση, τα συναισθήματα. Κατασκευάζονται σε διαφορετικά σχέδια και μεγέθη και μόνον σε δέρμα, που ταιριάζει αρμονικά με το αυθεντικό κέντημα της καθεμιάς.

Κάθε εικόνα μια ιδέα, κάθε χρώμα μια ξεχωριστή στιγμή και ένα εμπλεκόμενο συναίσθημα. Εξάλλου καθεμιά συνοδεύεται από το όνομά της και μια μικρή ιστορία που προσπαθούν να την φέρουν ακόμη πιο κοντά σας και να την αγαπήσετε όπως και οι δημιουργοί της.

Το όλο έργο από τις ιδέες, τον σχεδιασμό και την κατασκευή αποτελεί κάθε φορά μια προσωπική πρόκληση για την ολοκλήρωσή του. Γιατί ο σκοπός για τον οποίο γίνεται μια τσάντα monzouzou είναι να κάνουν χαρούμενη και ευχαριστημένη τη γυναίκα που θα θελήσει να την κρατήσει στα χέρια της.

Στην ιστοσελίδα www.monzouzou.com ανακαλύψτε τη συλλογή και βρείτε τις διαστάσεις, το χρώμα και το δέρμα της τσάντας που σας ενδιαφέρει.

Αυτές οι δημιουργίες είναι απόλυτα δικές σας. Ελάτε να τις γνωρίσετε.