FYI

Τριήμερο Τέχνης στην Τζια: Μια υπέροχη ευκαιρία απόδρασης σε τρεις πράξεις παράλληλης υψηλής αισθητικής

25.04.2017
Σε ένα από τα ομορφότερα location του Αιγαίου, στο AIGIS SUITES στη Τζια που φέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του, ο έρωτας και η αγάπη για τις αυθεντικές απολαύσεις, συναντούν τις χαρές της καλής ζωής, την αληθινή τέχνη, και την κυκλαδίτικη φινέτσα.

29 Απριλίου γίνεται το opening μίας δημιουργικής και κεφάτης σεζον στο AIGIS SUNSET BAR-RESTO με το event LOVE IS EVERYWHERE, μια μοναδική έκθεση ζωγραφικής της Σοφίας Γαιτάνη.

Η γνωστή Ελληνίδα εικαστικός, αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσίαση της δουλειάς της στο Παρίσι, παίρνει τη "Zoe", την νέα "ηρωίδα" των εικαστικών "ταξιδιών" της που κατέκτησε τη γαλλική πρωτεύουσα και το κοινό της, και έρχεται στις Κυκλάδες με μερικές από τις ωραιότερες ζωγραφικές στιγμές της. Μαζί, η εξαιρετικής ποιότητας συλλογή της καλλιτέχνιδας με πορσελάνες ζωγραφισμένες από τα χέρια της.

Μια μοναδική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ.

Ο Βαγγέλης Τούντας η Ίρινα Δημάκη και ο Στέλιος Βλασσόπουλος σε μια συναρπαστική συνάντηση, θα διανύσουν όλη την απόσταση από τον Elvis μέχρι τον Τσιτσάνη, και από τα αγαπημένα μας Soundtrack μέχρι τους Black Keys, με έναν τρόπο πραγματικό ονειρικό.
Ένα Βιολί, ένα Τσέλο και ένα Πιάνο σε συγχορδίες που θα σας μαγέψουν και θα απογειώσουν το ειδυλιακό ηλιοβασίλεμα.

Μια μοναδική ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
Οι απίθανες συνταγές μεσογειακής κουζίνας με τα καθαρόαιμα κυκλαδίτικα twist στο πιάτο, τα μεθυστικά κοκτέιλ στο ποτήρι και η απίστευτη θέα του AIGIS SUNSET BAR-RESTO έρχονται να συμπληρώσουν με το γευστικότερο και χαλαρότερο τρόπο μια θεαματική εμπειρία αιγαιοπελαγίτικης αύρας και αισθημάτων που υπόσχεται να μείνει αξέχαστη.

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 : SAVE THE DAY and THE NIGHT!

LOVE IS EVERYWHERE

Μια υπέροχη ευκαιρία απόδρασης σε τρεις πράξεις παράλληλης υψηλής αισθητικής.

AIGIS SUITES VOURKARI KEA CYKLADES GREECE www.aigisuites.com [email protected]

tel. 22880 21825 SM AIGIS SUITES