FYI

Το χριστουγεννιάτικο bazaar του jamjar

14.11.2016
Το Νο1 online marketplace αφιερωμένο στην crème de la crème των ελληνικών χειροποίητων δημιουργιών διοργανώνει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο bazaar στο Μετρό Συντάγματος!

Τo www.jamjar.gr, το πρώτο και μεγαλύτερο marketplace αφιερωμένο στην αφρόκρεμα των ελληνικών handmade προϊόντων, «φορά» αυτή τη φορά τα καλά του και υποδέχεται για λίγες μόνο ημέρες το κοινό της Αθήνας στο πιο «ζεστό», ξεχωριστό και άκρως γιορτινό bazaar της πόλης. Το christmas jamjar bazaar 2016 θα πραγματοποιηθεί 24,25 και 26 Νοεμβρίου στο Μετρό του Συντάγματος από τις 09.00 έως τις 21.00 με Μεγάλο Χορηγό τη VISA.

Σχεδόν 50 jamjarstores «παίρνουν ζωή» και οι ταλαντούχοι δημιουργοί τους ετοιμάζονται να παρουσιάσουν για ακόμη μια φορά πληθώρα εντυπωσιακών και ιδιαίτερων handmade δημιουργιών. Κοσμήματα που τραβούν τα βλέμματα, γούρια για ένα συγκλονιστικό 2017, χειμερινά αξεσουάρ που κάνουν τη διαφορά, είδη σπιτιού και διακόσμησης που εντυπωσιάζουν και παιχνίδια που ξεχωρίζουν.

Μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα, οι φίλοι του χειροποίητου θα μπορούν να επισκεφθούν το τριήμερο christmas jamjar bazaar 2016 και ν’ απολαύσουν μια ξεχωριστή shopping βόλτα, αγοράζοντας δώρα για τους ίδιους ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα και αρχίζοντας, έτσι και επίσημα τις ετοιμασίες για τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα της ζωής τους.

Με την υποστήριξη της VISA, Μεγάλου Χορηγού της εκδήλωσης, θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια χρησιμοποιώντας τη VISA τους.

Στο christmas jamjar bazaar θα συμμετάσχουν οι παρακάτω δημιουργοί της πλατφόρμας:

 A HANDMADE AFFAIR

 Amalia Radou handmade items

 Art of π

 Athanasios Ceramics

 AthenArt

 Beaucoup Events & Handcrafts

 birds & lofts

 CuteAsAButton

 dandelions

 DinaDo

 dsjewel

 eleni patsi creations

 evirenieri

 Feminine Boudoir

 Forest Girl

 giota bibli handmade

 Handi by Mina

 handmade glass - lidaraissi

 jam

 Jocean

 Kaselaki

 Katerina Chatzipetraki

 La Chiave Magica

 La Pochette V

 Lenti handcrafted jewelry

 Lifelikes

 Lizas Little Things

 LussuMarso

 Manolia's Art

 Margie

 Marilyda

 Marok Jewellery

 mcs jewellery

 Meyeιa

 Penny's Crafts

 PRECIOUS

 QJBoutique

 Que Sera

 Studio Boneli

 Themelina jewelry

 Think Bricks

 Tocasol

 Xoutou's Creations

 Zoopepet

 Ιωάννα Χ.

 ΚάτιΝα Π. handmade creations

 Μαλλιά Κουβάρια

Σχετικά με το jamjar

Το www.jamjar.gr είναι το πρώτο και μεγαλύτερο online marketplace αφιερωμένο στην crème de la crème των ελληνικών handmade προϊόντων! Στόχος της πλατφόρμας είναι να βοηθήσει τους πιο ταλαντούχους ανεξάρτητους δημιουργούς να δώσουν μια δυνατή ώθηση σε αυτό που αγαπούν και να κερδίσουν από το ταλέντο τους, προσφέροντας παράλληλα στους λάτρεις του χειροποίητου τη δυνατότητα να αγοράσουν online τις πιο πρωτότυπες, τις πιο ‘ψαγμένες’ χειροποίητες δημιουργίες. Το jamjar απαρτίζεται από την dream team των Ελλήνων ανεξάρτητων χειροτεχνών, οι οποίοι προωθούν και πουλούν στα περισσότερα από 260 jamjarstores τους 8000 χειροποίητες δημιουργίες από μοναδικά και πολύ εντυπωσιακά κοσμήματα, αξεσουάρ, ρούχα, παιδικά, μέχρι είδη σπιτιού και τέχνης.