FYI

Ippomare: Χειροποίητα κοσμήματα από καθαρό ασήμι (925)

24.05.2016
Ο ρόλος του κοσμήματος, από την αρχαιότητα, δεν ήταν μόνο να στολίζει και να ομορφαίνει, αλλά είχε άμεση σχέση με την προστασία του ατόμου, από τις διάφορες μεταβολές των στοιχείων της φύσης και της σύνδεσης του με αυτές.

Η Ελληνική εταιρία Ippomare, εμπνεόμενη απο αυτή την μοναδική σχέση μεταξύ Ανθρώπου - φύσης, σας προσκαλεί στον κόσμο του χειροποίητου κοσμήματος .

Η Ippomare Jewelery αποτελείται από 5 συλλογές, οι οποίες περιλαμβάνουν χειροποίητα κολιέ και βραχιόλια από καθαρό ασήμι (925). Τα κοσμήματα της εταιρίας Ippomare, δημιουργούνται με μεράκι και αγάπη σε εξειδιικευμένα εργαστήρια κοσμημάτων στην Ελλάδα.


Η φιλοσοφία της Ippomare Jewelery δίνει έμφαση τόσο στο σχέδιο, όσο και στην ποιότητα του τελικού κοσμήματος συνδυάζοντας τα υλικά της φύσης οπως ασήμι (925) και φυσικό δέρμα.

Σχέδια χαραγμένα στο χέρι , στο σχήμα ενός κύκλου ή ενός τετραγώνου, ασημένια ή επίχρυσα, συνδυασμένα
με δερμάτινο λουρί στο φυσικό χρώμα του δέρματος ή σε σκούρο καφέ, μπορούν να προσδώσουν εναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο καθημερινό μας στυλ.

Η σύγχρονη ερμηνεία του διαχρονικού μοτίβου σε συνδυασμό με την ποιότητα, επιτρέπει ένα στυλάτο παιχνίδι με τη μόδα τόσο στο καθημερινό ντύσιμο, όσο και σε μια βραδινή έξοδο.


www.ippomare.com