FYI

Μπορεί η Μαγική Συνταγή της Ευτυχίας να κρύβεται μέσα σε ένα μπισκότο;

18.05.2016
Τα Γεμιστά Παπαδοπούλου με φρούτα παρουσιάζουν τη νέα τους τηλεοπτική ταινία η οποία με τον δροσερό και μοντέρνο χαρακτήρα της μας βοηθάει να ανακαλύψουμε τα «συστατικά» της «Μαγικής Συνταγής της Ευτυχίας» στην καθημερινότητά μας.

Οι νεαρές πρωταγωνίστριες έχουν βρει τη «Μαγική Συνταγή της Ευτυχίας» απολαμβάνοντας μια καθημερινότητα γεμάτη ανεμελιά και αυθορμητισμό παρέα με τα Γεμιστά Παπαδοπούλου με φρούτα που τις ακολουθούν παντού. Η δυνατή τους φιλία είναι ο συνδετικός κρίκος που τις κάνει να ζουν την κάθε στιγμή της ημέρας με περισσότερη ένταση και πάθος.

Έτσι, καθ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας βλέπουμε τις τέσσερις φίλες να περνάνε αρκετές ώρες μαζί κάνοντας ψώνια σε καταστήματα παπουτσιών, γιορτάζοντας τα γενέθλια της φίλης με αυτοσχέδια τούρτα Γεμιστών Παπαδοπούλου με φρούτα και απολαμβάνοντας χαλαρωτικές στιγμές σε spa παρέα με τα αγαπημένα τους μπισκότα.

Η αθωότητα και η ξεγνοιασιά τους έρχεται να ολοκληρωθεί με ένα απρόσμενο συμβάν που θα της οδηγήσει σε νέες γνωριμίες! Τα Γεμιστά Παπαδοπούλου με φρούτα με τη δροσερή και ανάλαφρη γεύση τους τις ακολουθούν σε κάθε βήμα και τις μεταφέρουν στο δικό τους παραμυθένιο κόσμο.

Μπες να δεις κι εσύ την ταινία η «Μαγική Συνταγή της Ευτυχίας» απολαμβάνοντας τα αγαπημένα σου Γεμιστά Παπαδοπούλου με φρούτα.