FYI

Η συλλογή μαγιό της BACKBONE για φέτος το καλοκαίρι

09.05.2016
Το καλοκαίρι έφτασε, και ο φακός της BACKBONE POLEWEAR συλλαμβάνει την σέξυ Μαντώ Γαστεράτου, στην παραλία της Νέας Μάκρης, να ποζάρει με αφορμή τα αποκαλυπτήρια της νέας καλοκαιρινής συλλογής της εταιρείας.

H νέα συλλογή της BACKBONE Καλοκαίρι 2016 θυμίζει κάτι από Ελλάδα, με το χρυσό του ελληνικού ήλιου και το διαχρονικό λευκό των αρχαίων ελληνικών ενδυμάτων να κυριαρχούν στα νέα σχέδια.

Ολόσωμα μαγιό και κορμάκια, σορτσάκια και τοπ γυμναστικής με ενίσχυση (από ενισχυμένη lycra) που στηρίζουν καλά το στήθος, εξαιρετικής ποιότητας και εφαρμογής, υποαλλεργικά σε χρωματικούς συνδυασμούς λευκού-χρυσού, μαύρου-χρυσού και παλ αποχρώσεων. Σχεδιασμένα και ραμμένα αποκλειστικά από την ελληνική εταιρεία BACKBONE POLEWEAR.

Σχετικά με την BACKBONE POLEWEAR

Η BACKBONE POLEWEAR ιδρύθηκε το 2014 στην Ελλάδα από την σχεδιάστρια και ενδυματολόγο Φωτεινή Μουτάφη και πλέον συγκαταλέγεται ως μία από τις δυναμικότερα αναπτυσσόμενες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της αθλητικής ένδυσης με εξειδίκευση στο pole dancing τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής.