FYI

To H.O.P.A. στο ρυθμό της προσφοράς στο συνάνθρωπο!

14.04.2016
Για πρώτη φορά στη χώρα μας ένα ολοήμερο μουσικό-χορευτικό γεγονός, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού!

Χορεύουμε με λατρεία και προσφέρουμε από καρδιάς. Το House of Performing Arts ( HOPA) ή -για να το πούμε και διαφορετικά- το «Σπίτι» των Salsa Sinners, διοργανώνει για πρώτη φορά στη χώρα μας ένα ολοήμερο χορευτικό γεγονός στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού (29 Απριλίου) με σκοπό να συντονίσει τα βήματα μας στο ρυθμό… της προσφοράς.

H.O.P.A Festival: Ένα ολοήμερο μουσικό-χορευτικό Φεστιβάλ. Μαθήματα χορού για μικρούς και μεγάλους, ζωντανή latin μουσική, χορευτικά parties και όλα αυτά κορυφόνονται με μια χορευτική παρουσίαση από τους φοιτητές του HOPA.

Μερικοί από τους καλύτερους latin, salsa, swing χορευτές και Dj's της Αθήνας. Ένα ολοήμερο πάρτι που θα μας ξεσηκώσει για καλό σκοπό. Αρχάριοι, επαγγελματίες, μεγάλοι, παιδιά, dance fans που θέλουν να μάθουν νέα βήματα, που θέλουν να περάσουν μια μέρα γεμάτη νέες εμπειρίες, που θέλουν να γίνουν μέλη αυτής της μεγάλης ομάδας μπορούν να είναι στην παρέα μας το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 από τις 12.00 το μεσημέρι, στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικό Μολύβι" του Δήμου Αιγάλεω (Ιερά Οδός 154 και Νάξου, στάση Μετρό Ελαιώνας) και ένα είναι σίγουρο. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

Info:

Σάββατο 23 Απριλίου 2016
Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικό Μολύβι"
(Ιερά Οδός 154 και Νάξου, στάση Μετρό Ελαιώνας)
Ώρα έναρξης: 15.00

Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ
(Μαζεύουμε γραφική ύλη/σχολικό υλικό για τα παιδάκια που έχουν ανάγκη. Φέρνουμε όλοι από μια κασετίνα ή ένα μολύβι ή μια τσάντα. Ότι μπορούμε!Φέρτε μας το σακίδιο σας που δεν χρειάζεστε και βάλτε μέσα ένα τετράδιο ή ένα μολυβι ...)