Όσο ο καιρός είναι ακόμη καλός, το ανοιχτό αίθριο προσφέρεται για απολαυστικές στιγμές, ενώ στο εσωτερικό του η μοντέρνα και χαλαρή διακόσμηση δημιουργούν μια οικειότητα.
Μερικά από τα πιάτα που ξεχωρίζουν στο μενού είναι οι κοπέλες Καρπάθου, τα χορτοπιτάκια με χειροποίητο φύλλο και χόρτα εποχής, οι χειροποίητες μακαρούνες Καρπάθου, το burger Black Angus, καθώς και το φημισμένο κότσι από νεαρό μοσχαράκι σιγοψημένο στον φούρνο για πέντε ώρες με κρασί ξινόμαυρο.
Ακόμη, το εστιατόριο διακρίνεται για τις premium κοπές του όπως η ταλιάτα Black Angus αργής ωρίμανσης, η ελληνική μοσχαρίσια μπριζόλα ξηρής ωρίμανσης 50 ημερών, το Rib eye dry aged (100+ ημερών ωρίμανσης) και το Tomahawk (100+ ημερών ωρίμανσης) σε καυτή πέτρα.
Ο Κρίθαμος εξειδικεύεται και στις εταιρικές εκδηλώσεις, παρέχοντας ευέλικτα μενού σύγχρονης παραδοσιακής και μεσογειακής κουζίνας, που προσαρμόζονται απόλυτα στις απαιτήσεις του πελάτη, ενώ εδώ μπορεί κανείς να απολαύσει κι ένα χαλαρό cocktail.
Το εστιατόριο συμπληρώνει φέτος 18 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας.
Το μυστικό της επιτυχίας
Το… μισό «μυστικό» της επιτυχίας είναι το μεράκι του ιδιοκτήτη Στέλιου Κωνσταντινίδη και η μαγική σχέση που έχει δημιουργήσει με τους πελάτες του μέσα στα χρόνια. Ο «Κρίθαμος» είναι στέκι, όπου ο κόσμος ανταλλάσσει τις σκέψεις, τις χαρές και τις ιστορίες του!
Το «άλλο μισό μυστικό», είναι η δημιουργική κουζίνα, με τις πιο αγνές πρώτες ύλες που παραμένει πιστή στην ποιότητα.
Το μενού του είναι εμπνευσμένο από τις γεύσεις της Καρπάθου και όλης της Μεσογείου.
Διαγωνισμός - Οι νικητές:
Το womenonly.gr σε συνεργασία με το εστιατόριο Κρίθαμος διοργάνωσαν διαγωνισμό με 1 μοναδικό δώρο. Δύο τυχεροί κερδίζουν από ένα δείπνο δύο ατόμων.
Οι νικητές που προέκυψαν μετα από κλήρωση είναι