Q&A: Λιπαντικό

07.03.2013
Ο λογος που θελω να παρουμε λιπαντικο ειναι γτ απο το αγχος μ ή απο το οτι θελω παρα πολυ να του αρεσω στον ερωτικο τομεα δεν νομιζω οτι θα ειμαι απο εκεινες που βγαζουν υγρα.

Θεια Λουκια γεια σου. Θελω να σε ρωτησω μερικα πραγματα για το λιπαντικο για να μαθω!
1. Το λιπαντικο (με βαση το νερο ξερω οτι πρεπει να χρησιμοποιουμε γενικα οκ) το βαζει το αγορι στον κολπο της κοπελας για να μπει πιο ευκολα το δαχτυλο κ αργοτερα το πεος; Δηλαδη βαζει μερικες σταγονες στα δαχτυλα του και παιζει με την ευαισθητη περιοχη;
2. Αντιστοιχα η γυναικα μπορει να βαλει λιγες σταγονες στην κορυφη η στ βαση τ πεους κ ν προχωρησει στο στοματικο;
3. Ειναι καλο να χρησιμοποιειται λιπαντικο σε καθε ερωτικη επαφη; Δηλαδη σαν παιχνιδι για να ερεθιστει τ ζευγαρι. 'Η η συχνη χρηση προκαλει πως να το πω "προβληματα" ;
4. Δεν εχω καταλαβει ακριβως αν αυτα τα υγρα που εχουν πανω τα προφυλακτικα ειναι ιδια με τα υγρα των λιπαντικων.
5. Εχω γνωρισει καποιο παιδι τωρα και θελω να χρησιμοποιησουμε καποιο λιπαντικο (γτ στην προηγουμενη σχεση μ δεν εγινε παροτι ηθελα και του το ειχα ζητησει) αλλα φοβαμαι μηπως το παρεξηγησει ή χειροτερα οταν του πω οτι δεν ειχα ολοκληρωσει με τον προηγουμενο με περασει για προβληματικη (οτι πρεπει να βαλω λιπαντικο ο κοσμος να χαλασει γτ δεν μπορω απο μονη μ να γεμισω υγρα ή οτι εχω πολυ στενο κολπο ή ή ή ....)
Ο λογος που θελω να παρουμε λιπαντικο ειναι γτ σαν σκεψη μ αρεσει παρα πολυ κ γτ οντως απο το αγχος μ ή απο το οτι θελω παρα πολυ να του αρεσω στον ερωτικο τομεα δεν νομιζω οτι θα ειμαι απο εκεινες που βγαζουν υγρα χωρις τελειωμο δυστυχως! Σε παρακαλω θα ηθελα ν μ απαντησεις σ ερωτησεις αυτες! Θελω να μ λυθουν οι αποριες γτ θα σκασω πραγματικα!!! Σ ευχαριστω εκ των προτερων!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Βίκυ μου, πρώτα απ' όλα να πούμε ότι το λιπαντικό είναι ένα είδος ερωτικού βοηθήματος και με κανένα τρόπο δεν είναι απαραίτητο συνοδευτικό της σεξουαλικής πράξης. Έπειτα, η τακτική χρήση του δεν πρόκειται να σου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, εκτός ίσως από την ψευδαίσθηση ότι το χρειάζεσαι για να διεγερθείς, οπότε καλό θα ήταν να το χρησιμοποιείς με μέτρο, όταν νιώθεις ότι έχεις ανάγκη για λίγη περισσότερη λίπανση κι όχι προκαταβολικά. Εξάλλου, την ίδια δουλειά μπορεί να κάνει και μια ικανή ποσότητα σάλιου δικού σου ή δικού του, το οποίο αποτελεί την πλέον δοκιμασμένη πρακτική ενίσχυσης της λίπανσης στο σεξ, από το βάθη των αιώνων.

Πέραν αυτού ο τρόπος χρήσης του λιπαντικού εξαρτάται από τη διάθεση της στιγμής. Δηλαδή μπορείς να το απλώσεις εσύ στο πέος ή τα δάχτυλα του αγοριού σου, ή να το απλώσει εκείνος στα δικά σου γεννητικά όργανα πριν τη διείσδυση. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις εδώ είναι να βάζετε μια σμικρή ποσότητα κάθε φορά (λίγες σταγόνες), γιατί οι μεγαλύτερες ποσότητες προκαλούν το αντίθετο αποτέλεσμα, αποδυναμώνοντας την διεγερτική αίσθηση της τριβής. Τέλος, στο στοματικό δεν χρειάζεται λιπαντικό, αφού την ίδια δουλειά κάνει και το σάλιο.

Τώρα, το προφυλακτικό διαθέτει κι αυτό μια μικρή ποσότητα λιπαντικού, αλλά τίποτα δεν σε εμποδίζει να χρησιμοποιήσεις μια έξτρα ποσότητα στην εξωτερική του επιφάνεια, αφού θα έχει τοποθετηθεί στο στεγνό πέος. Αυτή είναι μια πολύ καλή ιδέα στην περίπτωση που αποπειράσαι την πρώτη σου επαφή με διείσδυση, αφού σίγουρα θα κάνει τα πράγματα να εξελιχθούν στην κυριολεξία πιο ομαλά.

Όσο για το πώς θα εισηγηθείς τη χρήση του στο αγόρι σου, δεν χρειάζονται πολλές κουβέντες. Απλά προμηθεύσου μια μικρή συσκευασία του προϊόντος και την κρίσιμη στιγμή, όταν θα έχετε προχωρήσει κάπως τα προκαταρκτικά, θα το εμφανίσεις και θα το προτείνεις ως... ενισχύσεις στον κατακτητικό του κριό, ο οποίος (θα πεις) σου φάνηκε αρκετά προικισμένος και τον σκιάχτηκες λίγο. Είτε είναι αλήθεια αυτή η παρατήρηση, είτε όχι, εκείνος σίγουρα θα κολακευτεί και θα την εκτιμήσει, ενώ εσύ θα ξεγλιστρήσεις όσο γίνεται πιο ανώδυνα, από τη στενωπό του λιπαντικού αλλά και της πρώτης φοράς.