Τσέχωφ το χειμώνα από το Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας

23.08.2002
Το διάσημο έργο του Άντον Τσέχωφ "Ο Γλάρος" πρόκειται να ανεβεί στην πρώτη σκηνή του Θεάτρου της Οδού Κεφαλληνίας από τα τέλη Οκτωβρίου σε μετάφραση της Ξένιας Καλογεροπούλου, σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη, σκηνικά και κοστούμια Ντόρας Λελούδη.
Το διάσημο έργο του Άντον Τσέχωφ "Ο Γλάρος" πρόκειται να ανεβεί τον Οκτώβριο από τη θεατρική εταιρεία "Πράξη" στην πρώτη σκηνή του Θεάτρου της Οδού Κεφαλληνίας, σε μετάφραση της Ξένιας Καλογεροπούλου, σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη και σκηνικά και κοστούμια Ντόρας Λελούδη.

Πρωταγωνιστούν:Μπέτυ Αρβανίτη, Μπάμπης Γιωτόπουλος, Στέλιος Μάινας, Μανώλης Μαυρομάτης , Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Αγγελική Παπαθεμελή, Άλκης Παναγιωτίδης, Παναγιώτης Παναγόπουλος, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Σοφία Σειρλή.

Για το έργο: Καλοκαίρι σε ένα αγρόκτημα επάνω στη λίμνη.
Ένας μίζερος δάσκαλος είναι ερωτευμένος με ένα παράξενο κορίτσι, που είναι ερωτευμένο με ένα νεαρό επίδοξο συγγραφέα, που... είναι ερωτευμένος με μια νεαρή ηθοποιό, που...ερωτεύεται έναν διάσημο συγγραφέα, ο οποίος συζεί με μια διάσημη ηθοποιό.
Από δίπλα ένας αυταρχικός επιστάτης με τη γυναίκα του, η οποία τον απατά εδώ και χρόνια με το γιατρό της περιοχής και ένας συνταξιούχος δικαστικός που αργοσβήνει στο περιθώριο των επιθυμιών του.
Οι βλαβερές συνέπειες του έρωτα, του παραθερισμού, της τέχνης ή της ζωής; Μια κομεντί με τραγικό τέλος.