Break-time στην Παλιά Βουλή

26.07.2002
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Παλιά Βουλή σας περιμένει με νέα διεύθυνση για τον καφέ, το σνακ, αλλά και ένα ρομαντικό γεύμα. Αν και στο κέντρο της Αθήνας, η Παλιά Βουλή ξεχωρίζει για την ήσυχη και δροσερή ατμόσφαιρα που σε συνδυασμό με τον καταπράσινο κήπο, αποτελεί μια πραγματική όαση στο πολύβουο κέντρο της πρωτεύουσας.
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Παλιά Βουλή σας περιμένει με νέα διεύθυνση για τον καφέ, το σνακ, αλλά και ένα ρομαντικό γεύμα. Αν και στο κέντρο της Αθήνας, η Παλιά Βουλή ξεχωρίζει για την ήσυχη και δροσερή ατμόσφαιρα, που σε συνδυασμό με τον καταπράσινο κήπο, αποτελεί μια πραγματική όαση στο πολύβουο κέντρο της πρωτεύουσας. Ο κλειστός χώρος, που κλιματίζεται, προσφέρεται για εκδηλώσεις αλλά εμείς θα σας προτείναμε να επιλέξετε τον δροσερό ανανεωμένο κήπο για την δική σας γαστρονομική εμπειρία.

Η κουζίνα της Παλιάς Βουλής είναι μεσογειακή με ελληνικές επιροοές και δίνει έμφαση στα φρέσκα ζυμαρικά σε πρωτότυπους, αλλά και κλασικούς συνδυασμούς. Ακολουθήστε τις προτάσεις του chef και δοκιμάστε καρπάτσιο αστακού με σος μελιού, μενταγιόν φιλέτου με σος καραμέλας και διάφορα πιπέρια ή την κλασική αστακομακαρονάδα με λινγκουίνι και συνοδέψτε τα με ένα ποτήρι φίνο κρασί.

H Παλιά Βουλή είναι ανοιχτή από το πρωί με κρύα πιάτα ενώ το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε το δείπνο σας με την συνοδεία live μουσικής και πιάνου.

Piano-restaurant ''Παλιά Βουλή'': Ανθιμου Γαζή και Καρύτση 7, Αθήνα
Τηλέφωνο: 010-3211311, 010-3134803
Ανοικτό: Καθημερινά έως 1.30 π.μ.
Τιμή κατ' άτομο: 24-27 ευρώ