New York Summer!

26.06.2002
Σταθερό στις προτιμήσεις των απανταχού bon viveur, το Νew York μετακόμισε στην παραλιακή και συγκεκριμένα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και σας προσκαλεί σε ένα αλησμόνητο ταξίδι στη World Culture Νέα Υόρκη. Η εντυπωσιακή είσοδος του Νew York σας προετοιμάζει για την εξωτική πολυτέλεια, τα αισθησιακά χρώματα και τις lounge καταστάσεις που θα συναντήσετε στο εσωτερικό του. Διάφανεις κουρτίνες, άνετοι καναπέδες και ήσυχες γωνιές, δημιουργούν μια χλιδάτη ατμόσφαιρα με αποκορύφωμα την πετυχημένη απομίμηση ''περιπτέρου'' των Βερσαλλιών, πόλο έλξης για όλες τις ηλικίες.
Σταθερό στις προτιμήσεις των απανταχού bon viveur, το Νew York μετακόμισε στην παραλιακή και συγκεκριμένα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και σας προσκαλεί σε ένα αλησμόνητο ταξίδι στη World Culture Νέα Υόρκη. Η εντυπωσιακή είσοδος του Νew York σας προετοιμάζει για την εξωτική πολυτέλεια, τα αισθησιακά χρώματα και τις lounge καταστάσεις που θα συναντήσετε στο εσωτερικό του. Διαφανείς κουρτίνες, άνετοι καναπέδες και ήσυχες γωνιές, δημιουργούν μια χλιδάτη ατμόσφαιρα με αποκορύφωμα την πετυχημένη απομίμηση ''περιπτέρου'' των Βερσαλλιών, πόλο έλξης για όλες τις ηλικίες.

Καλά όλα αυτά, αλλά από γαστρονομία πως πάμε; θα αναρωτηθεί κανείς. Εκεί αναλαμβάνει να μας ξεναγήσει η chef Ιωάννα Τσολομίτη, η οποία, δημιουργεί ολόκληρα έργα τέχνης! Ινδία, Κίνα, Ταυλάνδη, Μαρόκο αλλά και Μεσόγειος είναι μερικές μόνο από τις χώρες που θα συναντήσετε στην πολυεθνική κουζίνα του Νew York. Στα must περιλαμβάνονται το αρνάκι rogan josh με πιτάκια, ανατολίτικο κεμπάπ και βιρμανέζικο μοσχαράκι με καρύδα και basmati.

H λίστα κρασιών είναι αντάξια της κουζίνας και σας προετοιμάζει για το κέφι και τον χορό που θα ακολουθήσουν με ethnic και mainstream επιτυχίες από τους Djs Στάθη Στρογγυλό και Στέλιο Τσούρλο. Απολαύστε την θέα στον Σαρωνικό και την Καστέλλα και ταξιδέψτε με το New York Summer Club, χωρίς να απομακρυνθείτε από την Αθήνα.

Club Restaurant ''New York Summer'': Λεωφόρος Μακαρίου 10, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
Τηλέφωνο: 010-4834190, 4834191
Ανοικτό: Καθημερινά έως αργά το βράδυ