Ευαίσθητη γαστρονομία

26.02.2008
Το Grand Balcon συνδυάζει την κοινωνική ευθύνη και τη γεύση.

Από τον ΝΙΚΟ ΝΑΟΥΜΗ

Κάθε Πέμπτη (για τον μήνα Μάρτιο) μπορείτε να επισκεφτείτε το Grand Balcon του ξενοδοχείου St. George Lycabettus, να αφεθείτε σε ένα γευστικό ταξίδι με «ξεναγούς» μεγάλους σεφ και την ίδια στιγμή να βάλετε ένα μικρό λιθαράκι σε μια πραγματικά σημαντική προσπάθεια. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί εφηβικό ογκολογικό τμήμα στο «Παίδων», καθώς και ιατρείο πόνου.

Ξεκινώντας στις 6 Mαρτίου, ο «δύο αστέρων» Atul Kochhar του Benares στο Mayfair του Λονδίνου θα σας μεταφέρει στον κόσμο των εξωτικών μπαχαρικών και αρωμάτων της Iνδίας, με ένα απίστευτο μενού που συνδυάζει την παραδοσιακή και μοντέρνα ινδική κουζίνα. Στις 13 Mαρτίου, ο chef Anthony Demetre, του Wild Honey στο Mayfair και του Arbutus στο Soho, θα σας ξεναγήσει σε ένα αρμονικό πάντρεμα βρετανικής και γαλλικής κουζίνας. Tο ίδιο βράδυ, ο Rοnald McDonald, ιδιοκτήτης του θρυλικού Boisdale στο Λονδίνο, θα σας μυήσει σε ένα Whisky and Cigar Tasting. Η ώρα έναρξης είναι 19.30-20.30 για cocktails και canapes, και 20.30 για το δείπνο. Η τίμη κατ’ άτομο είναι 125, με το κρασί.

Grand Balcon (St. George Lycabettus) Κλεομένους 2, Λυκαβηττός.

Για συμμετοχή: κα Eυαγγέλου, 210-7234435, 210-7290711.