O Δικός μας Βυσσινόκηπος στου Ψυρρή

31.05.2002
Αν είστε νοσταλγοί της χρυσής εποχής των μπουάτ που κυριαρχούσαν στην βραδινή Αθήνα, τότε γιατί δεν περνάτε μια βόλτα από τον Βυσσινόκηπο; Δεν πρόκειται για το γνωστό έργο του Τσέχοφ αλλά για το ζεστό μεζεδοπωλείο στην κεντρική πλατεία του Ψυρρή. Σε ένα παλαιό κτίσμα που χρονολογείται από το 1914 στεγάζεται ο Βυσσινόκηπος που λειτουργεί σε χαμηλούς τόνους από το 1997. Το ξύλο και η πέτρα που κυριαρχούν στον χώρο, δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, η οποία σε συνδυασμό με την live έντεχνη μουσική μας ταξιδεύουν σε άλλες δεκαετίες.
Αν είστε νοσταλγοί της χρυσής εποχής των μπουάτ που κυριαρχούσαν στην βραδινή Αθήνα, τότε γιατί δεν περνάτε μια βόλτα από τον Βυσσινόκηπο; Δεν πρόκειται για το γνωστό έργο του Τσέχοφ, αλλά για το ζεστό μεζεδοπωλείο στην κεντρική πλατεία του Ψυρρή. Σε ένα παλαιό κτίσμα που χρονολογείται από το 1914 στεγάζεται ο Βυσσινόκηπος που λειτουργεί σε χαμηλούς τόνους από το 1997. Το ξύλο και η πέτρα που κυριαρχούν στον χώρο, δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, η οποία σε συνδυασμό με την live έντεχνη μουσική μας ταξιδεύουν σε άλλες δεκαετίες.

Στον Βυσσινόκηπο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ορεκτικά και μεζέδες με αυθεντικό ελληνικό άρωμα και σε νόστιμες παραλλαγές. Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί το γλυκό ποτό βύσσινο το οποίο πρσφέρεται δωρεάν σε κάθε πελάτη. Αν θέλετε πιο prive ατμόσφαιρα μπορείτε να καθίσετε στο παταράκι του Βυσσινόκηπου και να απολαύσετε το γεύμα σας αφ' υψηλού!

Μεζεδοπωλείο Βυσσινόκηπος: Αγ. Αναργύρων 14, Πλατεία Ψυρρή
Τηλέφωνο: 010-3248728
Ανοικτό: Καθημερινά έως αργά. Και Κυριακή μεσημέρι.
Τιμή κατ' άτομο: 18-21 ευρώ