Αυθεντικό ανατολίτικο άρωμα στο Far East

25.04.2002
Η μαγεία της Ανατολής στην πιο αυθεντική της μορφή βρίσκεται στα εστιατόρια Far East, το Σύνταγμα, στο Κεφαλάρι και τη Γλυφάδα. Ξεχωρίσαμε το Far East της Γλυφάδας γιατί μας αρέσει ο καταπράσινος κήπος του, που τώρα την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι προσφέρεται για prive ρομαντικά γεύματα κάτω από το σεληνόφως.
Η μαγεία της Ανατολής στην πιο αυθεντική της μορφή βρίσκεται στα εστιατόρια Far East, στο Σύνταγμα, το Κεφαλάρι και τη Γλυφάδα. Ξεχωρίσαμε το Far East της Γλυφάδας, γιατί μας αρέσει ο καταπράσινος κήπος του που τώρα την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι προσφέρεται για prive ρομαντικά γεύματα κάτω από το σεληνόφως.

Σε ένα χώρο ''απελευθερωμένο'' αρχιτεκτονικά με έντονο αποικιακό στυλ, το Far East συνδυάζει την πολυτέλεια ενός chic restaurant με τη μαγεία της Απω Ανατολής. Μικροκαμωμένοι σερβιτόροι με χαρακτηριστική κινέζικη ενδυμασία σας σερβίρουν ένα πλούσιο σε γεύση και άρωμα γεύμα και σας ταξιδεύουν σε μακρινά εξωτικά μέρη.

Η κουζίνα πολυασιατική, περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία πιάτων και μας προκαλεί να τα δοκιμάσουμε όλα. Εσείς μπορείτε να ξεκινήσετε με all time classic spring rolls με λαχανικά καθώς και golden bags με καβουρόψιχα. Για κυρίως πιάτο ξεχωρίσαμε τα φρέσκα θαλασσινά, όπως emperor shrimps με την γευστικότατη σάλτσα ή Ba Zhen with Duck, δηλαδή ποικιλία οκτώ θαλασσινών και λαχανικών με πάπια. Συνοδέψτε τα με καντονέζικο ρύζι, τη σπεσιαλιτέ του Far East, ενώ για επιδόρπιο, αν θέλετε κάτι διαφορετικό και πιο ελαφρύ από τηγανητό παγωτό, επιλέξτε κρέμα καραμελέ με γάλα καρύδας.

Εκτός από το παραδοσιακό σάκε μπορείτε να συνοδέψετε το γεύμα σας κρασί από την ενδιαφέρουσα κάβα ή ακόμη να παραγγείλετε κρασί σε ποτήρι.

Far East: Λαζαράκη και Πανδώρας, Γλυφάδα
Τηλέφωνο: 010-8940500
Ανοικτά: Καθημερινά έως τις 2.00 μμ.
Τιμή κατ΄ άτομο: 27-33 ευρώ.