Παραμύθια για μεγάλους

19.04.2002
Για 8 μέρες η σκηνή του θεάτρου Tόπος Αλλού θα γεμίσει από παραμυθένιους ήρωες και τις περιπέτειες τους. Μη βιαστείτε να πείτε ότι είναι για παιδιά. Δεν είναι. Η αν θέλετε είναι για τα "παιδιά" που κρύβουν οι μεγάλοι μέσα τους. Για την ποίηση που φοβισμένη από την καθημερινότητα, κρύβεται μέσα μας αλλά ποτέ δεν χάνεται.
&00 Για 8 μέρες η σκηνή του θεάτρου Tόπος Αλλού θα γεμίσει από παραμυθένιους ήρωες και τις περιπέτειες τους. Μη βιαστείτε να πείτε ότι είναι για παιδιά. Δεν είναι. Η αν θέλετε είναι για τα "παιδιά" που κρύβουν οι μεγάλοι μέσα τους. Για την ποίηση που φοβισμένη από την καθημερινότητα, κρύβεται μέσα μας αλλά ποτέ δεν χάνεται.

Τα "Παραμύθια για μεγάλους" είναι μια ενότητα που περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές παραστάσεις αφήγησης και παραμυθιού:

28 Απριλίου
Πως γεννήθηκαν τα αστέρια
Ένα παραμύθι για τα άστρα του ουρανού, τους αστερισμούς και τους μύθους που κρύβονται πίσω τους.

25 και 27 Απριλίου
Χάσαμε την μύτη. ΣΤΟΠ.
Βασισμένο σε ένα παραμύθι του Νικολάι Γκόγκολ. Η Ρώσικη γραφειοκρατία, η αλαζονεία της εξουσίας και πως τιμωρείται. Ο Κοβαλιώφ - υπουργικός πάρεδρος - σηκώνει τόσο ψηλά τη μύτη του που τελικά . . .του φεύγει. Και ψάχνει σε όλη την Πετρούπολη να την βρει.
Αφηγείται η Πένυ Καλαφατάκη και πρωταγωνιστούν. . . μπουκάλια.

23-26 Απριλίου
Της αγάπης τα παθήματα
Δυο λαϊκοί μύθοι για τη δύναμη του Ερωτα.

Ωρες Παραστάσεων: 20.30
Τιμή εισιτηρίου: 9 ευρώ

Στις 21 και 22 Απριλίου, στα πλαίσια της ενότητας "Εμείς και ο Κόσμος" παρουσιάζεται το έργο "Stiff Undertaken. . . Undertaken" του βρετανικού θεάτρου Spy Monkey, μια μαύρη, σουρεαλιστική κωμωδία, ενώ στις 28, 29 και 30 Απριλίου παρουσιάζεται το έργο "Τόπος U" του ουκρανικού θεάτρου Nascentes, που πραγματεύεται την απέραντη ερημιά του ατόμου που βιώνει μια συλλογική συμφορά και ένα συμπαντικό αδιέξοδο.

Ώρες παραστάσεων: 21.30
Τιμή εισιτηρίου: 14,70 ευρώ