''Λυσιστράτη'' από το θέατρο Διαδρομή

16.04.2002
Το "Θέατρο Διαδρομή" θα παρουσιάσει την καλοκαιρινή περίοδο του 2002 την κωμωδία του Αριστοφάνη "Λυσιστράτη" σε σκηνοθεσία του Γιώργου Μιχαλακόπουλου. Στον ομώνυμο ρόλο η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Η πρεμιέρα του έργου θα γίνει στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου 5 και 6 Ιουλίου, συνεχίζει στη Θεσσαλονίκη 10-11 και 12 Ιουλίου και στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα.
&00 Το "Θέατρο Διαδρομή" θα παρουσιάσει την καλοκαιρινή περίοδο του 2002 την κωμωδία του Αριστοφάνη "Λυσιστράτη" σε σκηνοθεσία του Γιώργου Μιχαλακόπουλου. Στον ομώνυμο ρόλο η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.
Η πρεμιέρα του έργου θα γίνει στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου 5 και 6 Ιουλίου, συνεχίζει στη Θεσσαλονίκη 10-11 και 12 Ιουλίου και στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα.

Η μετάφραση του έργου είναι του Κ. Χ. Μύρη, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Απόστολου Βέττα, η μουσική του Βασίλη Δημητρίου, οι χορογραφίες του Χάρη Μανταφούνη και οι φωτισμοί του Νίκου Καβουκίδη.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα ερμηνεύσουν οι: Γιώργος Μιχαλακόπουλος (Κινησίας), Μίρκα Παπακωνσταντίνου (Λυσιστράτη), Τάσος Χαλκιάς (Πρόβουλος), Ελένη Γερασιμίδου (Κλεονίκη), Γιάννης Θωμάς (Λάκων), Ελένη Τζώρτζη (Λάμπτιτω) και Θωμαΐς Ανδρούτσου (Μυρρίνη).