Multi-ethnic ταξίδι στο Fogg's

11.04.2002
Ενα νέο fun restaurant, το Fogg's ,περιμένει στο Μαρούσι, εκείνους που αναζητούν μία πραγματική εμπειρία στη γνήσια ethnic κουζίνα, χωρίς απομιμήσεις και υπερβολές. Το Fogg's, που πήρε την ονομασία του από τον διάσημο ταξιδιώτη Philea Fogg, είναι η νέα πρόκληση στη βραδινή Αθήνα στον χώρο της γεύσης αλλά και του clubbing.
Ενα νέο fun restaurant, το Fogg's, περιμένει στο Μαρούσι, εκείνους που αναζητούν μία πραγματική εμπειρία στη γνήσια ethnic κουζίνα, χωρίς απομιμήσεις και υπερβολές. Το Fogg's, που πήρε την ονομασία του από τον διάσημο ταξιδιώτη Philea Fogg, είναι η νέα πρόκληση στη βραδινή Αθήνα στον χώρο της γεύσης, αλλά και του clubbing.

Ο Aρης Βωβός, ο Βαγγέλης Τριανταφύλλου και ο Φώτης Τσιφουτίδης έβαλαν την φαντασία τους και το δυναμισμό τους και δημιούργησαν ένα ξεχωριστό lounge περιβάλλον με κύρια χαρακτηριστικά την πολυτέλεια και την άνεση, που σε ταξιδεύουν σε μακρινούς ανατολίτικους προορισμούς.

Κι επειδή ένα απολαυστικό ταξίδι ξεκινά με γεμάτο το στομάχι, οι σεφ του Fogg's, Βαγγέλης Δρίσκας και Ηλίας Μαμαλάκης, φρόντισαν να ικανοποιήσουν τις γαστριμαργικές αναζητήσεις σας με γευστικά ''ακούσματα'' από όλον κόσμο. Καθίστε, λοιπόν, αναπαυτικά στους άνετους καναπέδες, ή για πιο prive στιγμές στην μοναστηριακή τραπεζαρία και απολαύστε τις νοστιμιές του Fogg's υπό τους κατάλληλους jazzy, beat και arabesque ήχους.

Fun Restaurant ''Fogg's'': Κηφισίας 10-12, Agora Center, Μαρούσι
Τηλέφωνο: 6846690
Ανοικτό: Καθημερινά εκτός Δευτέρας, έως αργά το βράδυ
Τιμή κατ' άτομο: 39-47 ευρώ