Ο Ara Dinkjian στο Πolis

26.02.2008
Σε ένα καινούργιο χώρο της Αθήνας (στο Πolis Theatre ), τρεις «δεξιοτέχνες» μουσικοί θα παρουσιάσουν μαζί με τον Ara Dinkjian, τις σημαντικότερες επιτυχίες του αλλά και καινούργιες συνθέσεις.
Τι: Ο ARA DINKJIAN με τους: Σ. ΣΙΝΟΠΟΥΛΟ, Β. ΚΑΡΙΠΗ και Γ.ΚΥΡΙΜΚΥΡΙΔΗ
Πού: Πolis Theatre - Πέτρου Ράλλη 18, τηλ: 210 3452527
Πότε: Δευτέρα 25, Τρίτη 26 και Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

Ο Ara Dinkjian έγινε γνωστός ως ιδρυτής του εξαιρετικού οργανικού συγκροτήματος NIGHT ARK, το οποίο έχει ηχογραφήσει τέσσερα cd. Οι συνθέσεις του έχουν ηχογραφηθεί σε δεκατρείς διαφορετικές γλώσσες, με τη συμμετοχή κορυφαίων τραγουδιστών και μουσικών από ολόκληρο τον κόσμο (ανάμεσά τους η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Sezen Aksu), επιβεβαιώνοντας τη θεωρία ότι η μουσική είναι πράγματι η διεθνής γλώσσα.

Ο Ara Dinkjian θεωρείται επίσης ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες ούτι στον κόσμο. Ήταν εκείνος που επιλέχτηκε να εκπροσωπήσει τους Αρμένιους στα διεθνή φεστιβάλ της Ιερουσαλήμ και της Θεσσαλονίκης. Στο ταξίδι του στην Ελλάδα αυτή τη φορά έρχεται να συναντήσει τρεις πολύ σημαντικούς Έλληνες μουσικούς: Σωκράτη Σινόπουλο (λύρα πολίτικη), Βαγγέλη Καρίπη (κρουστά) και Γιάννη Κυριμκυρίδη (πλήκτρα).

Σε ένα καινούργιο χώρο της Αθήνας (στο Πolis Theatre), τρεις «δεξιοτέχνες» μουσικοί θα παρουσιάσουν μαζί με τον Ara Dinkjian, τις σημαντικότερες επιτυχίες του αλλά και καινούργιες συνθέσεις. Εξάλλου το καινούριο του άλμπουμ «An Armenian in America», το οποίο ηχογραφήθηκε στην Ιερουσαλήμ σημειώνει μεγάλη επιτυχία τόσο στην Αμερική, όσο και στην Ευρώπη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ