"Τίνος είναι Τομ το παιδί";

13.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά τις θεωρίες ότι η μικρή Σούρι Κρουζ είναι ένα κινεζάκι που υιοθέτησαν οι γονείς της Τομ και Κέιτι Χολμς ή ένα εξωγηινάκι που το έφεραν τα UFO κατόπιν παραγγελίας του σαϊεντολόγου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά τις θεωρίες ότι η μικρή Σούρι Κρουζ είναι ένα κινεζάκι που υιοθέτησαν οι γονείς της Τομ και Κέιτι Χολμς ή ένα εξωγηινάκι που το έφεραν τα UFO κατόπιν παραγγελίας του σαϊεντολόγου πατέρα της, κυκλοφορεί μία νέα θεωρία που θέλει τη μικρή να είναι μία... δωρεά του ιδρυτή της Σαϊεντολογίας, Ρον Χάμπαρντ!

Σύμφωνα με τον συγγραφέα Αντριου Μόρτον, ο οποίος γράφει την ανεπίσημη και μη εγκεκριμένη από τον Κρουζ βιογραφία του, η σύλληψη έγινε με δωρεά σπέρματος από τον αποθανόντα Χάμπαρντ κι αυτό το υποστηρίζουν πολλοί φανατικοί της αίρεσης. Περίμενε γιατί μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο με αυτά που ακούω. Καλά, το «μωρό της Ροζμαρί» έκανε το ζεύγος; Και δεν έχω δει φωτογραφία του «σπέρματος», να δω αν του μοιάζει η Σούρι.

Ωστόσο, στη βιογραφία γίνονται κι άλλες αποκαλύψεις για τον διάσημο ηθοποιό, που δεν είναι καθόλου κολακευτικές για τον ίδιο. Μπορεί και να είναι, αφού σύμφωνα με τον συγγραφέα ο Κρουζ είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο 2 της αίρεσης παγκοσμίως. Μιλάμε για μεγάλες στιγμές για τον Τομ, ο οποίος όποια κίνηση κάνει στην προσωπική του ζωή ή καριέρα συμβουλεύεται τον αρχηγό της αίρεσης, Ντέιβιντ Μισκάβιτς. Άραγε, για να παντρευτεί την Κέιτι την πέρασε από... κρησάρα το μεγάλο μπος; Πάντως, αυτός είναι συνέχεια δίπλα τους και λέγεται ότι τους ακολούθησε ακόμη και στο γαμήλιο ταξίδι. Πολύ θρίλερ μου κάνουν όλα αυτά. Κάγκελο έχει σηκωθεί η τρίχα μου. Μπρρρρ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]