Η τέχνη στην πρώτη σελίδα!

07.01.2008
Aπό τις 14 Ιανουαρίου ως τις 10 Φεβρουαρίου διαρκεί στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς η φετινή τρίτη διοργάνωση της έκθεσης της Athens Voice 'Η Τέχνη στην Πρώτη Σελίδα, 72 καλλιτέχνες δημιουργούν τα εξώφυλλα μιας εφημερίδας'.

Aπό τις 14 Ιανουαρίου ως τις 10 Φεβρουαρίου διαρκεί στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς η φετινή τρίτη διοργάνωση της έκθεσης της Athens Voice 'Η Τέχνη στην Πρώτη Σελίδα', 72 καλλιτέχνες δημιουργούν τα εξώφυλλα μιας εφημερίδας'.

Η έκθεση περιλαμβάνει τα πρωτότυπα έργα των καλλιτεχνών που φιλοτέχνησαν τα εξώφυλλα της εφημερίδας για όλο το χρόνο.

Το πρόγραμμα των εγκαινίων, τη Δευτέρα 14/1 στις 20:00, στο Mουσείο Mπενάκη περιλαμβάνει:

- Tο πρωτότυπο χάρτινο φόρεμα-γλυπτό της A.V. διαμέτρου 3 μ. που φιλοτέχνησε ο καλλιτέχνης Nίκος Φλώρος με 400 τεύχη της εφημερίδας.
- Tο τεράστιο εικαστικό έργο τοίχου που θα σχεδιάσουν οι καλλιτέχνες που παίρνουν μέρος από κοινού.
- Tον Σταμάτη Kραουνάκη με το πιάνο του για μια ώρα μουσικής. Mουσική με γνωστούς και αγαπημένους djs.
- Δώρο για κάποιους τυχερούς απ’ αυτούς που θα παραβρεθούν τη βραδιά των εγκαινίων, και τον κατάλογο της έκθεσης σε ένα πολυτελές έγχρωμο coffee book με εξώφυλλο σχεδιασμένο από τον Φώτη Πεχλιβανίδη.
- Kάποια από τα αυθεντικά έργα-εξώφυλλα 5 καλλιτεχνών (Διαμαντή Aiδίνη, Aντώνη Kυριακούλη, Φώτη Πεχλιβανίδη, Mανόλη Xάρου και Mανόλη Zαχαριουδάκη) θα εκτυπωθούν με αυθεντικά αναλώσιμα HP πάνω σε καμβά και θα υπογραφούν επί τόπου από τους καλλιτέχνες (περιορισμένος αριθμός αντιτύπων).

Κτήριο Οδού Πειραιώς
Τετάρτη, Πέμπτη, Κυριακή: 10:00 - 18:00
Παρασκευή, Σάββατο: 10:00 - 22:00